Slik fjerner du Sink Tile

Slik fjerner du Sink Tile 

1.

Dekk områdene ved siden av fliser og gulv med tungt byggepapir for å beskytte overflatene mot riper. Fest papiret ved hjelp av maskeringsbånd rundt kantene.

2.

Slå av strømmen som mater området fra bryteren. Slå av vannet som fører til vasken og fjern deretter vasken. Bruk en putty kniv for å fjerne caulking mellom vasken og de omkringliggende fliser. Skru av rørleggerforbindelsene til vasken med en justerbar skiftenøkkel og trekk deretter vasken fra bordplaten og sett til side.

3.

Fjern stikkontaktens deksler for å avsløre kantene på fliser rundt utløpsdokene.

4. Bruk et håndholdt roterende verktøy med et karbidmagasinblad for å kutte gjennom fugemasse mellom flisene. Kjør bladet gjennom leddene for å feste fugemasse på limet.

5.

Legg kanten av en prybjelke under kanten av flisene, startende fra vasken og pry flisene opp fra limet holde den på plass. Pry opp hver flis ved å opprettholde press på pry bar, trekke flisen bort fra overflaten til den popper av. Fortsett til du har fjernet all flis fra bordplaten.

6.

Hold karbidmagasinet i en 45 grader vinkel mot limet som ligger igjen på undergrunnen. Skyv blad langs bordplaten for å kutte limet fra overflaten.

7.

Fjern spor av lim fra overflaten ved hjelp av en sirkelskive for å slipe den bort. Dekke overflaten Bruk små sirkler med sanderen til overflaten er glatt.

8.

Fjern mørtelsenger hvis de er til stede ved å kutte gjennom mørtel og trådnett under bruk av en tørr mursåg. pry bar under morteren seng. Ta opp morteren i stykker, legg inn enden av pry bar i linjene kutt i sengen. Bruk en hammer om nødvendig å skyve enden av pry bar under mørtel.

Tips og advarsler

 • Bruk beskyttelsesbriller og arbeidshansker gjennom fjerningsprosessen for å beskytte mot ødelagte skjær.
 • Hold omløpssanderen beveget seg hele tiden unngå sliping gjennom klebemiddelet e og fjerne et lag fra undergrunnen.
 • Ombygging av kjøkken krever ofte utskifting av overflaten. Med en flislagt benk, begynner å erstatte overflaten med fjerning av eksisterende flis. Den eksisterende flisen er satt til å vare, og som et resultat kan det være vanskelig å fjerne på en slik måte at undergrunnen under flisen forblir levedyktig for en ny motoppbygning. Dette kan vise seg å være spesielt vanskelig når det gjelder håndflis hvor installatøren tar ekstra forholdsregler for å beskytte undergrunnen mot vannskader. Ved å arbeide jevnt, med forsiktighet for å bevare skapet under flisene, kan du fjerne de gamle vaskenfliser og deretter resten av flisene. Når du er ferdig, er overflaten klar for utskiftningsmateriale.

  Andre artikkelen

  Slik Remodel Tile Floors
  Forholdet mellom stoffmykner og vann for fjerning av tapeter
  Hvordan Slate flis en peis
  Hvordan lage sementtrapper utenfor
  Maskinverktøy og utstyr
  Slik viser du kvadratmeteropptakene til en husvogn
  Slik bytter du paneler med Sheetrock og kostnaden for erstatning
  Gjør det selv: Trelaminatgulv
  Hvordan bygge en Metal Roller
  Hvordan bli med MDF
  Slik installerer du laminat
  Hvordan forsegler jeg Lap Siding?
  Slik borer du for et Euro-kabinett Hengsel
  Hvordan lage Cement Steps
  Typer av skruer og navn
  Slik rengjør du Resin Off Saw Blades
  Slik leser du en ringboringsmåler
  Hvordan bygge et hemmelig skap
  Om Brick Masonry
  Hvordan reparere en Weathered Oak ytterdør