Hvordan resirkulere takgummi og plast

Hvordan resirkulere takgummi og plast 

1.

Kontakt Shingle Recycling (se Ressurser). Shingle Recycling har et kart over landet med forskjellige drop-off planter i hver stat som har et fliser-resirkulerings-for-banerprogram. Resirkulert takfliser er grunnet opp og brukes til vei reparasjon og repaving av asfalt.

2.

Legg inn en annonse på Recycler s World (se Resources). en klassifisert del for tilbud, handel og salg av resirkulerbart materiale. Oppgi materialene dine under seksjonene for gjenvinning av gummi eller resirkulering av plast. Du kan også sjekke oppføringene i ønsket seksjon.

3.

Kontakt U.S. Gummi-resirkulering (se Ressurser). Gummi gjenvinning er et selskap som spesialiserer seg på gjenvinning av avfallsgummi for gulvinstallasjon. Selskapet kan kontaktes for å finne ut om gummiopptak eller avfallsområder, avhengig av hvilken type gummitak du vil resirkulere.

Alle som har hatt jobb på taket eller som har fått til å takke taket sitt, har hatt å takle takavfall. Plast- og gummifasade, gummi- og asfaltfliser utgjør en stor mengde avfall hvert år i USA. Ifølge Remodeling.com utgjør takavrivninger rundt 11 millioner tonn avfall som kommer inn i amerikanske deponier hvert år. En rekke organisasjoner resirkulerer dette avfallet.

Andre artikkelen

Undergulvskrav for steinfliser
Slik installerer du dører
Hvordan bygge en Cement Block Foundation
DIY Wood Screenhouse Kits
Typer av tretak
VVS design tips
Slik fliser en kjøkkenbord med en vask
Hvordan henge en pre-Hung Front Door med sidestykker
Hvordan dekke en murstein peis med gips
Informasjon om rød granitt
Klassifisering av elektriske kabler
Vanity Backsplash Ideas
Hvordan måle og kutte flis
Hvordan lage en funksjonell romdeler
Slik installerer du Blum hengsler
Hvordan å fikse vegg skap
Corrugated Aluminium Siding Farger
Hvordan legge til Wainscoting til skap dører
Slik installerer du kjøkkenskap og benkeplater
Billige Backsplash Ideas