Corian spesifikasjoner

Corian spesifikasjoner  Corians komposittmaterialer tillater dette overflateproduktet å opprettholde sitt mønster og farge gjennom hele tykkelsen. Denne unike kvaliteten gjør at Corian kan freses, kuttes, bøyes, dirigeres og skulpteres som tre uten de lette sømmer som andre overflateprodukter kan skape. , holdbarhet, 'grønn' sertifisering og gode brannkarakterer gjør det til et ideelt boligbyggprodukt. DuPont gir en 10 års begrenset garanti for boliginstallasjoner utført av autoriserte installatører og fabrikanter.

Spesielle Corian Properties

DuPont selger Corian massivt overflatemateriale som et varmebestandig, ikke-porøst og flekkbestandig materiale som kan brukes på vertikale og horisontale overflater. Lav porøsitet holder mugg, mugg og bakterier fra å vokse i Corian-overflaten. Lett vedlikehold av såpevann og ammoniakkbasert rengjøringsmidler vil holde Corian ren og hygienisk. Forseglere er ikke pålagt å beskytte en Corian-overflate. De samme egenskapene som holder dette materialet st ain og varmebestandig, hjelper også med å kvalifisere det som en kosher-sertifisert overflate av Star-K Kosher-sertifisering.

'Grønn' Sertifisert

Corian er et utslipp med lav VOC (flyktig organisk forbindelse) som oppfyller utslippsretningslinjer for farlig luftforurensende stoffer og er sertifisert under GREENGUARD Institute s Indoor Air Quality-program. Innholdet i Corian er sertifisert for å være fri for tungmetaller og er også sertifisert av Scientific Certification Systems som resirkulerbart innhold. Felles lim og silikonforseglingsmidler spesifisert av DuPont for Corian-installasjon betraktes som lavemitterende produkter i henhold til LEED Green Building Rating System, etterfulgt av US Green Building Council.

Brennbarhetsgrad

Alle Corian-materialer har de høyeste Interior Finishes rating under de amerikanske byggekodene. Disse byggekodene inkluderer livs sikkerhetskode, enhetlig byggekode, standardbyggingskode og HUD-seksjoner 405.82 og 83. Denne vurderingen indikerer at Corian-produktet ikke vil brenne lett, Det er imidlertid ikke anbefalt å plassere varme gryter og retter rett på overflaten. Høy varme kan forandre utseendet på Corian-overflaten som forårsaker misfarging som kan kreve at dype buffing fjernes.

Livssyklus

Corian har en lang livssyklus og gir en kostnadseffektiv og bærekraftig overflate. Corian-overflater kan fornyes til original tilstand ved å følge DuPonts vedlikeholdsguide (se Ressurser). Omfattende skade som dyp kutt eller sprengte overflater fra tunge treff kan kreve profesjonell hjelp for å gjenvinne full restaurering.

Andre artikkelen

Hvordan lage Crown Molding Corner Blocks
Hvordan finne kostnadsoverslagene for å remodel et bad
Solenergi Bekymringer
Slik fjerner mørtel fra gamle fliser til gjenbruk
Slik installerer du en oppvaskmaskin i enden av skap
Building Code Fire Regulations
Typer av utendørs maling
Slik reparerer du trådløse Makita-batterier
Hvordan bygge et skap for et ekstra lite kjøkken
Hvordan Finne Oak Doors
Washington State Building Codes på dekk
Hvordan lage en betong kjeller
Flislegging av jobbbeskrivelse
Betong Vs. Mørtelblander
DIY Garasje arbeidsbenk
Hvordan bygge et hus på vanskelig terreng
Tile Saw Tools
Ideer for en kommersiell grønn bygning
Hvordan bøye en plast laminat counter topp
Hvordan lage Crown Molding Corners