Hvilken type tre skal brukes til å lage en badstue?

Hvilken type tre skal brukes til å lage en badstue? 

En liten variasjon å velge mellom.

Et ideelt badstueved er den typen som vil forbli relativt kult å berøre og absorbere damp, noe som gjør saunaopplevelsen mye mer komfortabel. Woods som skråter når de er i et høyt fuktighetsmiljø, som knuste furu, er ikke veldig ønskelige og bør ikke brukes.

Tradisjonelt lagde badstuer er konstruert med nordisk hvit gran, som beholder sin naturlige skjønnhet ved å forbli glatt hvit tonet, mørkere bare litt med alderen. Klar aspen er et annet godt valg, så vel som vertikalt kornet hemlock. Klar helt hjerte redwood kan også brukes, da det motstår vann og vridning naturlig, men det er sjelden og dyrt, og mørkner betydelig over tiden det er i bruk.

Den beste treet

Cedar regnes som beste tre til å lage en badstue med, beholde alle kvaliteter av kulhet til berøring, med ikke-vridende attributter. Det vil opprettholde sin lysebrune eller kanelfarge for badstuens levetid, det er lett og lett å jobbe med, og aromatisk sedertre kan installeres for en herlig duft som omgiver deg hver gang du er inne.

Benker

Hvis det er godt nok til selve badstuen, er ceder også betraktet som det fineste treet for å lage benker, men det er et par andre valg å vurdere. Spruce er et godt valg for benk-konstruksjon, og er en av de klassiske saunaskogene som er kult og behagelig å ta på. Et annet tre som har fått popularitet i løpet av årene kalles abachi. Abachi wood er en tropisk type fra Afrika, lett og robust, men holder seg godt til strenge av høy luftfuktighet som alltid er tilstede inne i en badstue. En badstue, når den er bygget riktig, er en av de mest avslappende og tilfredsstillende opplevelsene som enhver kropp kan nyte. Nøkkelen til en kvalitetslagd badstue er den type tre som brukes under konstruksjonen, og selv om det finnes mange forskjellige typer tre på markedet, kvalifiserer bare en slags tre virkelig det beste valget når man bygger en badstue.

Andre artikkelen

Hvordan installerer jeg en takvifte i et 1850-talls gårdshus?
The Best Tile Cutting Tools
Slik installerer du spansk flis
DIY Distressed Hardwood Floors
Bruk av PTFE-tape
Slik installerer du en amerikansk standard kran
Slik bruker du Harper Driveway Sealer Brush
Slik bruker du en søyleboring trygt
RICS-koden for profesjonell adferd
DIY Wainscoating
Hvordan Sand Peg u0026 Groove Hardwood Floors
Peismantelkomponenter
Slik installerer du keramiske fliser rundt en dør
Hvordan bygge en kjeller trapp
Stål vs takstein
Slik oppdaterer du Moen Bath u0026 Shower Fixtures
Slik installerer du keramiske benkeplater
Hvordan Cedar Shingle en tillegg til et hus
Slik rengjør du slitne tregulv med malinger
Slik bytter du ditt eksisterende gulv med keramisk flis