Den enkleste måten å gjenta kjøkkenskap

Den enkleste måten å gjenta kjøkkenskap 

Forberedelse

Åpne alle dører og skuffer. Tape av all maskinvare, inkludert hengsler. Fjern skuffens trekk og kabinetthåndtak. Legg avis under skapene. Bruk en liten kraftpute sander med 100-grit sandpapir for å buffere hele overflaten av malingen. Sand skapene akkurat nok til å ta av skinnet og slå av enhver løs maling. Tørk forsiktig ned skapene for å kvitte seg med alt slipestøvet. La dem tørke helt.

Priming

Lakk hele skapet med en god indre primer-forsegler. Dette er flatt primingmaling som er designet for å forsegle flekker, forhindrer fargebelegg og løser andre problemer for å gi deg en jevn overflate. Begynn med en pensel, arbeider fra toppen av skapene nedover i rene, tynne slag La dørets fronter vare igjen. La primeren tørke i en time eller to, som beskrevet på emballasjen.

Maling

Begynn å maler fra toppen av hovedskapets kropp og arbeid nedover. Bruk semi- glans eller høyglansmaling, som er mer fuktsikker enn flatmaling og lettere å rengjøre. Lakk de lengste spannene på skapformene først, og flytt deretter tilbake for å gjøre detaljarbeidet. Bruk alltid jevne, jevne streker og dekker overflaten med en tynn frakk. Vær på utkikk etter drypp. La den første strøken tørke, og tørk den forsiktig med hånden med 120 grit sandpapir for å ta av skinnet og la det neste strøket stå. Legg på neste strøk på samme måte. Når det tørker til berøring, installer du maskinvaren igjen. La malingen kurere i to dager malm fylle skapene. Hvis de malte kjøkkenskapene ser jevn og datert ut, og du vet at de trenger en overhaling, men du er bekymret for alt arbeidet som er involvert, ikke vær. Raffinering fargede skap kan være en stor, involvert chore --- og absolutt stripping ned et malt kabinett til naturlig tre er et stort prosjekt --- men omsmaling et malt kabinett er noe du kan gjøre på en dag med relativ letthet. Ikke vær så travelt at du hopper over riktig forberedelse, skjønt.

Andre artikkelen

Slik installerer du paneler i tilhengere
Slik holder du plast til tre
Hvordan bygge et Pantry Closet
Slik bytter du en lysboks i et gipsloft
Hvordan kutte Hardboard Siding
DIY: Passiv solvannoppvarming
Hvordan bygge Guide Porch Railings
Verktøy for homesteading
Veggpapirfjerningsteknikker
Hus Designing Tips
Hvordan fikse tregulv
Hvordan fliser over malt gipsvegg
Hvordan figurere opp i kvadratfoten av et rom
Hvordan kutte et hull for en dørknop i en metalldør
Gjør det selv å legge tak asfaltfliser
Kitchen Countertop Tile Ideas
Hva er T5, T8 og T12 Lighting?
Hvordan bygge en billig rustikk hytte
Den beste måten å beskytte et akrylrør på under installasjon
Slik fjerner du Limed Down Vinyl Floor