Tricks for å fjerne en dusjavløp

Tricks for å fjerne en dusjavløp  Dusjavløpet er et rør som fører fra bunnen av dusjen til et avhendingssystem som er utformet for å bære bort brukt vann (med mindre du har et gråvannsanlegg). Når du har avløpsdekselet av, er avløpsrøret i seg selv et ganske enkelt rørstykke, vanligvis gjenget (eller skrudd) inn i et horisontalt rør som kalles avfallskoen.

Planlegg etter mål

Fjerne et dusjrør har en tendens til å ta mye kraft. Hvis du ikke er forsiktig, kan du spre dusjgulvet og ødelegge avfallsskodelen av avløpet, som vil lande deg med et mye større prosjekt som koster mer enn du vil bruke. Hvis du bytter ut hele dusjen, må du ikke bekymre deg for å være forsiktig. Men hvis du bare vil fjerne dreneringen, mens du forlater alt annet intakt, så ta vare på det eller ring en profesjonell.

Bruk en avløpsrenser for avløp

En røroppløser er en spesiell enhet som rørleggere bruker spesielt for badekar og dusjrør. Removeren griper røret og lar rørleggeren trekke den rett opp og ut. Noen rørleggere bruker også pop-up pluggnøkler for tøffe rør. Disse er spesialiserte verktøy, men du kan kanskje kjøpe eller leie dem fra rørleggerarbeid. De trengs ofte fordi dusjrør er bundet på plass med tetningsmasse eller skumvask. Noen ganger blir de selv limt eller sveiset, noe som gjør dem vanskelige å fjerne.

Lag din egen dreneringsfjerner

Hvis du har de riktige forsyninger hjemme, kan du lage din egen dreneringsfjerner. Du trenger et par glideklemmer, sammen med en stor skrutrekker. Målet ditt er å tappe tangen ned i dreneringen, låse dem på plass ved bunnen av avløpet, bruk skrutrekkeren som en spak mellom håndtakene for å dreie tangen til dreneringen gir vei.

Bruk en dreneringsnøkkel

En avløpsnøkkel er en mer sofistikert versjon av din hjemme-enhet. Det strammer mot innsiden av avløpet, slik at du kan vri dreneringen åpen. Dette er nyttig hvis det ikke er plass for tangen å holde seg inne i avløpsrøret.

Andre artikkelen

Hvordan måle kvadratfotografien av massive overflate benkeplater
Epoxy Floor Finishing
Slik installerer du oppvarmede fliser
Slik installerer du Stairs Nose Molding
Slik legger du flytende laminatgulv
Stair Railing Alternativer
Grunnleggende loddeinstruksjoner
Hvordan bygge takstøtter med en innrammingstorg
Hvordan er skruer laget?
Slik bruker du solpaneler for den gjennomsnittlige villaeieren
Slik installerer du Pergo laminert gulv
Hvordan installere Tile Backsplash på en slipt veggen
Slik installerer du en Glacier Bay Vanity Zink
Polert Betong Gulv Ulemper
Hvordan lage faux rock vegger
Hvordan finne ut hvem som eier en eiendom gratis
Hvordan driller jeg for geotermisk varme?
Slik kutter du en betongblokkvegg
Hvordan hånd-delt Cedar Shakes
Moderne Kitchen Backsplash Ideas