Slik installerer u0026 amp; Fullfør tregulv

Slik installerer u0026 amp; Fullfør tregulv 

1.

Legg ned noen 15 pund asfaltfilt for å dekke undergulvet. Overlappe sømmen med ca. tre tommer filt og fest med en stiftpistol.

2.

Kontroller rombredden ved å måle på et par forskjellige punkter og opprett en midtlinje. Snapkalklinjene er nøyaktig parallelle med startvegget både på gulvet senter og 'Tommelen fra veggen.' Denne tommelen gir plass til eventuell gulvutvidelse.

3. < / p>

Velg de lengste plankene for første rad. I nærheten av veggen, der en baseboard eller basesko skal installeres for å dekke brettkanten, begynner du å bore pilothull for 1 u0026 # xBD; -inch etterbehandling. bjelkene eller sleepers og nagle plankene på disse punktene. Sett inn neglene under overflaten ved hjelp av et neglesett.

4.

Spik de to neste radene for hånd. Bruk en 45 - til 50 graders vinkel, bor pilothull i tungen på enden av hver planke og sentrert på hver bjelke eller sovende, deretter med 10-tommers mellomrom for lengden på planken. Bruk 1 1/2-tommers etterspiktsnagler til å fest. Husk å spenne neglene ved hjelp av et neglesett.

5. Bruk en hengslet mot et kort stykke for å rappe nye rader mot tidligere rader. Ikke plasser endefuger på en måte som rager opp planken slutter poeng på th e samme sted på tvers av tilgrensende rader.

6.

I siste rad bruker du en prybjelke med en blokk for å kile de endelige plankene tett. Som med den første raden, bor pilothullene i bjelke eller sovende punkter slik at de vil bli dekket av basisbrettet eller baseskoen.

Etterbehandling arbeidet ditt er rotete Forslag, som krever bruk av beltesand. Hold butikken støvsuger, men vær sikker på at hjulene gir merker på det uferdige treet. Vær veldig forsiktig med å sitte på en måte som unngår å grave inn i skogen med beltet.

8. Etter at slipingen er ferdig, kan en vispebelegg brukes til å feie sagspann av vegger. Vakuum alle resterende savsmuld. Plukk opp det fineste støvet ved å bruke et klut fuktet med alkohol.

9. Bruk flere frakker av en kvalitet uretanflis. Bruk forsiktig forsiktig ved å bruke venstre-til-høyre børstestreng, og deretter tilbake børsting for å unngå varige børstetegn. Start alltid på et tørt sted.

Tips og advarsler

 • Finn gulvbjelker eller undergulvsviller ved hjelp av en elektronisk studfinner.
 • Sørg for at rommet er godt ventilert før du bruker alkohol som rengjøringsmiddel eller uretan flekken.
 • Ingenting sier kvalitet som utseendet på faktiske tregulv. Tregulv legger til verdi for ditt hjem, og når det er ferdig riktig, varer det i årevis. Husk noen få nyttige tiltak for å sikre at jobben går jevnt.

  Andre artikkelen

  Slik rengjør du Resin Off Saw Blades
  Hvordan sette opp en stige
  Spesifikasjoner for UltraTouch Cotton Insulation
  DIY: Bygg en kino i hjemmet ditt
  Kan du erstatte rottede logger med stein eller murstein?
  Installasjonsinstruksjoner for en porselenvaskevaske
  Slik bruker du en trekantskala linjal
  Hvordan bygge en Coat Closet
  Slik bruker du Trim for en Wainscoting Effect
  Hvordan bygge '' Green '' Homes for Seniorer
  Sette tannforskyvningen på en sagblad
  Tre som komposittmateriale
  Slik installerer du One-Piece Vinyl Flooring
  Slik lader du et Ni-Cad Power Tool-batteri
  Hvordan å vite om gulvet ditt vil støtte keramiske fliser
  Forskjellen mellom isolasjonsrull og batt
  Slik henter betongplater til metallbygninger
  Timber Seasoning Techniques
  Om kobberark for benkeplater
  Linoleum Styles