Slik installerer du en vaskepumpe i kjelleren

Slik installerer du en vaskepumpe i kjelleren 

1.

Monter vannledninger i vasken hvis de ikke allerede er på plass. Mens din umiddelbare påføring bare kan kalle for kaldt vann, må du installere både varme og kalde vannledninger til vasken. Finn de nærmeste vannlinjene og etter å ha slått av vannet kuttet i linjene og installer teebeslag. Fra denne teen installer rørene til vasken. Installer individuelle vannventiler på hver av disse linjene. På ventilen skal du installere en bøyeslang som festes på vasken. Sørg for at alle beslag er sikre og vanntette.

2.

Sett inn pumpenheten under vasken. Mengden ledig plass vil selvsagt avhenge av størrelse og modell av pumpe du har valgt, samt hvilken type vaske du har installert. I de fleste tilfeller vil pumpenheten lett passe under vasken. Installer PVC-rør fra vasken drenering til pumpen. Pass på å rengjøre alle rørender med rørrenser før sementering på plass. Det anbefales å installere en felle i avløpsledningen mellom vasken og pumpen. Dette vil bidra til å forhindre at fremmede gjenstander kommer inn i pumpen ved et uhell.

3.

Klipp inn en nærliggende dreneringslinje og installer en tee-montering. Koble PVC-rør fra denne monteringen til pumpenheten. Omtrent en fot fra teebeslagene installerer en tilbakeslagsventil som forhindrer at vann pumpes eller strømmer tilbake mot vaskepumpen når den ikke er i bruk. Rengjør alle koblinger og beslag forsiktig før rørsementet påføres. Hold hvert kryss sammen i flere sekunder for å sikre en sikker binding. Ved pumpeaggregatet festes avløpsledningen til utløpsporten til pumpen. Dobbeltkollér alle leddene for å være sikker på at de er sikre og vanntette.

4.

Koble pumpen til en strømforsyning. I de fleste tilfeller trenger pumpen en 110 volt utgang. Uttaket må være en GFCI-enhet. Disse kreves i fuktige områder, kjellere og andre områder der ekstra beskyttelse er nødvendig. Når strømforsyningen er tilkoblet, er vasken klar til test.

Tips og advarsler

 • Noen pumper har flere innløpsporter. Sørg for at ubrukte porter er avkortet før du bruker pumpen.
 • Før du går i avløpslinjen vil du sørge for at vaskemaskinen og oppvaskmaskinen er slått av, og ingen bruker toalett eller dusj.
 • En ferdig eller delvis ferdig kjeller kan gi deg ledig plass til en rekke formål. Ved å bruke dette området for ting som vaskerom, rengjøringsområder og hobbyer, vil det frigjøre verdifull plass i andre områder av ditt hjem. For mange av disse applikasjonene, er en vask enten nødvendig eller ville være en stor bekvemmelighet. VVS i kjelleren kan vise visse hindringer fordi det ofte er under kloakknivå, som er tyngdekraften matet. Av denne grunn må en vaskepumpe installeres for å pumpe avløpsvannet fra kjellernivå opp til kloakken eller septisk avløpsledning slik at den kan fjernes.

  Andre artikkelen

  Hvordan lage fine hardvedgulv
  Hvordan slippe et tak for å redusere støy
  Polering Nyhurt Betong
  Slik legger du til og rengjør fliser
  Hvordan bygge en Home Kickboxing Ring ut av tre
  Instruksjoner for hvordan du installerer en Tub Surround
  Slik bruker du epoksy for å reparere Corian
  Hvordan kjøpe modellhjem
  Hengsler som ikke krever skruer
  Tile Tub Surround Ideas
  Slik installerer du granittfliser
  Hvordan å refinde bøk tre etasjer
  Slik setter du en saltfinish på betong
  Slik: Crown Molding på skap
  Peis Installasjonstips
  Hvordan lage en Faux Concrete Countertop
  Hvordan sammenligne sidekostnader
  Stiler av Wainscoting
  Slik installerer du keramiske benkeplater
  Hvordan installere Tile Floor over Wood Subfloor