Slik fliser en Wood Top Kitchen Island

Slik fliser en Wood Top Kitchen Island



 

1.

Forbered overflaten på kjøkkenøya. Først bør det være så lite 'hopp' eller 'gi' til overflaten som mulig. Ekstra støtte må kanskje installeres under. Kontroller at det ikke er skruer eller negler som stiger over overflaten av treplaten, og at toppen er så flat som mulig. Hvis det er nødvendig, bruk en strømsladder til å jevne ut overflaten.

2.

Før veden med en oljebasert primer. Dette vil forsegle treet og beskytte det mot fuktighet i mørtel eller fugemasse. Hvis treflaten er ferdig med maling eller polyuretan, må du først slip overflaten for å fjerne så mye av den gamle overflaten som mulig før du legger primeren på plass.

3.

Klargjør kantene på Øyen. Bruk 3/4-tommers kvart runde molding eller en annen lignende kantforming som vil gi en dekorativ kant, men vær fortsatt forsiktig på armer og hofter som vil støte på den. Formen kan festes slik at forkanten er flush med kanten av øya. Noen flere dekorative lister, for eksempel en 'Chicago Bar Rail' -stil, må kompenseres ut fra kanten. Når kanten er tilrettelagt, vil det forsynte området i sentrum av øya bli fylt med sementbakerbrett og fliser. Pass på at kantens høyde tett matcher den ferdige tykkelsen til flisen. Bakplaten, mørtel og fliser kombineres for å være mellom 3/4 og 1 1/2 tommer tykk avhengig av tykkelsen på flisen. Dekke delen av treet som vil bli synlig når du er ferdig med blåmalerens tape for å beskytte treet mot skader og utilsiktet mørtelstråler.

4.

Monter sementbrettet Ved hjelp av tynnmørtelmørtel Først kutt bakerbrettet for å passe løst på kjøkkenøyetoppen. Brettet trenger ikke å komme opp mot kanten av treet. Bruk en jigsag med et karbidblad for å kutte brettet fordi en vanlig sag bladet vil raskt bli kjedelig. Hvis mer enn ett stykke bakerbrett er nødvendig, må sømmen mellom dem bli tappet med vinylmasketape. Påfør mørtelet på det primerte treet ved hjelp av en 1/4-tommers tynn trowel. bakerbrettet på toppen og trykk det ordentlig på plass.

5.

Med overflaten på kjøkkenøya som nå er tilberedt med sementbrett, blir resten av flisearbeidet rutinemessig Legg ut flisdesign som er planlagt og kutt eller form brikker for å passe ved hjelp av fliser eller fliser. Skumplastene kan brukes til vedlikehold Et jevnt mellomrom for fugemasse eller en håndlaget effekt kan oppnås ved å bruke et mosaikkmønster og uregelmessig avstand. Påfør flisen med samme type mørtel som det ville bli brukt i en dusj eller badekar.

Tips og advarsler

 • Ved blanding av mørtel,
 • En akrylblanding kan brukes til å gjøre mørtelet mer fleksibelt og mindre sannsynlig å sprekke.
 • Klippe sement bakerbrett vil kaste ut sjetonger og støv. Øyevern vil være nødvendig.
 • Det er mange måter å fullføre toppen på en kjøkkenøye, inkludert Formica, tre og marmor. En billig, men likevel attraktiv og holdbar løsning er å bruke fliser. Det er noen spesielle hensyn når du bruker fliser over en treflate. Ekstra arbeid vil være nødvendig for å styrke øvre overflate på øya, slik at den ikke bøyes eller bøyes. Ved å installere fliser direkte på tre kan det føre til vridning og sprekkdannelse av treet på grunn av fuktigheten i mørtel. På grunn av dette må en sementbakerplate installeres først. For å kle seg på øya kan kantene være ferdig med enten tre eller fliser med avrundede kanter.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du Prefinished Flooring
  Baderom Remodel Design Ideas
  DIY Skap for side-by-side vaskemaskin u0026 amp; tørketrommel
  Brick Patio Outdoor Kitchen Ideas
  Instruksjoner for keramisk flis, mørtel og grout
  Basebord Installasjonsinstruksjoner
  Om Gorilla Lim
  Slik fliser du rundt en toliet
  Hvordan selge byggverktøy
  TAMKO Roof Shingle Farger
  Slik fjerner du et fastkjørt spiker fra en håndverkspiker
  Installere lap sidespor
  Bruker for en front-end Loader
  Hvordan lage en Cement kjørevei
  Hvordan male et bonusrom
  Taping Tørrvegg Tips
  Slik installerer du bambusgulv lim på en plate
  Slik fjerner du stempelet fra OSB Wood
  Instruksjoner for hvordan du installerer et takventil
  Hvordan bygge Mobile Home Wood Steps