Kjøkken Backsplash Ideer for Glassfliser

Kjøkken Backsplash Ideer for Glassfliser  Hvis du liker utseendet på glassfliser, er det mange forskjellige prosjekter du kan gjøre i ditt hjem. Et mindre og enklere prosjekt som du kanskje vil begynne med å teste dine fliser på, er et kjøkken backsplash. Dette dekorative og beskyttende elementet bak komfyrområdet er en fin måte å legge dekorative interesser på rommet. Det er mange forskjellige tilnærminger du kan ta til dette prosjektet.

Symmetriske fliser

For et sammenhengende og symmetrisk utseende, bør du vurdere å bruke et ark med mesh-støttede firkantede fliser. Disse blir vanligvis solgt i 12-tommer med 12-tommers ark og kan kjøpes i de fleste boligforbedringsbutikker. Den store delen om disse mesh-backet fliser er at du kan få det intrikate utseendet på små mosaikkfliser uten å måtte ha problemer og hodepine på dem jevnt. De er allerede fordelt jevnt og limt på en bakside for enkelhets skyld. Alt du trenger å gjøre er å bruke dem som en større flis.

Mix and Match

For å få mer visuell interesse, prøv å kombinere flisestiler. Glassfliser kommer i mange forskjellige farger og teksturer. Du vil kanskje samle et utvalg for et virkelig mosaikkutseende. Kombiner ugjennomsiktig, solidfarget fliser med glansete klare. Du kan også kjøpe glassfliser som har et glitrende metallisk utseende. Prøv å designe forskjellige mønstre ved å legge fliser ut på et ark papir. Det kan også fungere for å tilfeldig plassere fliser. For å gjøre designet fortsatt ser sammenhengende, prøv å stikke til en generell fargepalett. Hvis du legger til for mange farger og teksturer, kan resultatet kollidere med d u0026 # xE9; cor.

Forskjellige figurer

Når det gjelder form og tekstur, trenger du ikke å holde fast med en firkantet flis. Det er mange forskjellige typer fliser som er tilgjengelige. For et mer organisk utseende, vurder å bruke glasssteinstein. Disse glassstykkene tumbles for å få en jevn og avrundet utseende som steiner. Du bruker dem på samme måte, men de gir veggen en Mer teksturerte utseende, som brostein. Dette kan være et flott utseende i et rustikt kjøkken.

Mural Design

En kjøkkenplastplast trenger ikke å være en kontinuerlig design. Det kan inneholde et sentralt bilde, for eksempel en veggmaleri. Mange velger å ha et design i midten av bakplaten som passer til kjøkkenets d u0026 # xE9; cor. Du kan kjøpe disse hjemmeforbedringsbutikker, spesialbestille dem eller til og med male dem selv. Monter veggmonterte fliser i sentrum og bruk deretter glassfliser til å omgjøre bildet.

Andre artikkelen

Hva er en Pier Foundation på et hjem?
Slik bytter bladene på en Delta 22-580 Planer
Slik fjerner du en chuck i en batteridrevet DeWalt Drill
Hvordan trekke opp flis
Slik fjerner du Masonite-paneler fra et bad
Slik installerer du en dobbeltsekk baderomsvaske
Hvordan spackle Wall Boards
Slik fjerner du bakgrunnsbilde for forbedringer i hjemmet
Hvordan lage undergulv i metallboliger
Hvordan størrelsen Rough Frame Door Åpninger
Slik fjerner du radiatorer for å dekorere
Hjemmelaget Masonry Tools
Metal Porch Ideas
Hvordan lage en ny vegg til å henge bakgrunnsbilde
Er det billigere å remodel eller kjøpe et nytt hus?
Hvordan henge en dørjamb
Hvordan lage den svarteste betongbordet
Generisk Garage Dører Installasjon
Hvordan Sammenlign Vinyl Siding til Cement Fiber Board
Slik installerer du Limed Hardwood Floors