Ideer for kjøkkenforlengelser i Storbritannia

Ideer for kjøkkenforlengelser i Storbritannia  Etter flere tiår med små, brukervennlige kjøkken er det romslige kjøkkenet i stil. Det moderne kjøkkenet er ikke bare et sted å lage mat, og det er langt mer enn et 'spise-i' kjøkken. Dessverre har mange av hjemmene bygget i Storbritannia de siste 50 årene kjøkkenene størrelsen på et frimerke. Det er ingen overraskelse da kjøkkenforlengelser er blant de mest populære hjemreparasjonene i Storbritannia. Ifølge en stor britisk eiendomsadministrasjonswebside er kjøkkenreparasjoner andre for loftkonverteringer i popularitet og verdiskapning til et hjem.

Konservatoriet Kitchen Extension

Konservatorier er populære tillegg til boliger. Å legge til en vinterhage på et kjøkken åpner opp rommet som ingen annen type kjøkkenforlengelse. En glassvegget vinterhage som legger så lite som 6 fot til dypet av kjøkkenet kan har en langt større innvirkning på romets følelse og funksjon enn tallene antyder. Hvis kjøkkenet åpner ut mot et dekk eller vedlagt veranda, kan prosjektet til og med være enkelt nok for en DIY villaeiere å takle. Orangerie-stil vinterhager er spesielt populært som kjøkkenreparasjoner fordi veggene på halvhøyde gir mer privatliv enn en full vinterhage. Det finnes DIY vinterhagepakker som gjør jobben enklere, samt mange britiske selskaper som spesialiserer seg på inst Alling av vinterhager.

Utvid et kjøkken inn i et annet rom

En annen populær kjøkkenutvidelseside er å fjerne veggen mellom kjøkkenet og et tilstøtende rom. Dette kan fungere godt for et kjøkkenkrok som åpner i spisestue eller familierom eller et lite kjøkken med et spiseplass. Å fjerne en vegg mellom kjøkkenet og et tilstøtende rom kan skape den type åpen planløsning som er populær i nybygg. Overvei arbeidsflyten når du designer en åpen planløsning for et kjøkken og bruk øyer og tellerrom for å definere arbeidsplass uten å lukke i rommet igjen.

Kjøkkenforlengelser i bevaringsområder

Victorian og Edwardian terrasserhus ligger ofte i bevaringsområder hvor konstruksjon og utvidelser kan være begrenset av lokale bestemmelser. Kjøkkenet vinterhager er spesielt populært i disse hjemmene fordi de krever lite i form av tillatelser og er nesten alltid godkjent. Fra oktober 2008 er konservatoriene faktisk en av utvidelsene som er godkjent for bygging i bevaringsområder. Den enkleste typen kjøkkenforlengelse i et bevaringsområde er en enkel mager til vinterhage, bygget ved hjelp av den eksisterende veggen som et anker for det skrånende taket. Glasset i veggene kan forlenge full lengde, eller stopp kort for å sitte oppe på lave vegger. Åpne det gamle kjøkkenet i det nye rommet via boblebrett eller franske dører, og trekk de to mellomrommene sammen ved å bruke samme gulv og fargevalg i begge.

Andre artikkelen

Hvordan lage en funksjonell romdeler
Hvordan isolere en kjeller Joist
Hvordan håndtere Gipsvegger
Slik fjerner du en gammel Tub Surround
Problemer med walk-in badekar
Hvordan reparere Parkett Oak Wood Flooring
Hvordan veve Cedar Helvetesild
Hvordan Prime Wood Paneling
Instruksjoner for installering av en deadbolt
Stick Construction vs produserte hjem
Slik installerer du Sheetrock
Hvordan kutte stor flis
Hvordan sammenligne sidekostnader
Slik installerer du keramisk flis i et vått område
Gjør-det-selv-logg hjemme-sett
Hvordan Remodel et loft soverom
Hvordan lage Miter kutt for Base Moulding
Hvordan lage fliser Stick til taket
Akryl Vs. Marmor dusjkabinett
Hvordan kantede veggfliser