Hvordan velge Roof Shingle Color

Hvordan velge Roof Shingle Color 

1.

Velg høy kontrastfarger for et slående utseende. Hvis du bruker lyse farger, for eksempel elfenben eller cr, jeg på huset, velg deretter et mørkt svart tak. Fargenes kontrast kan bidra til å markere arkitektoniske detaljer og design av hjemmet ditt, spesielt hvis du også bruker en mørk trim.

2.

Skjul ugunstige funksjoner i ditt hjem ved å velge tak helvetesild som også er fargede på utsiden av ditt hjem. Når alt blir sammen, trekker øyet seg til plenen eller et annet område på utsiden hvor du legger til en fargefarge for å trekke oppmerksomheten vekk fra hjemmets uønskede egenskaper.

3.

Gjør huset ditt større når du velger takbjelker som er en lys farge. Hvis du velger mørke takblander, kan det gjøre ditt hjem se mindre.

4.

Samle prøver av alle fargene på hjemmet ditt i henhold til skalaen. Velg store prøver for dominerende farger, som fargen på utsiden av huset ditt, og små prøver for detaljer, for eksempel vindusjalusier. Sammenlign forskjellige utvalgsfargene på taket for å se hvilken som helst du liker best.

5.

Se på andre hjem som din for å bestemme takfargene du vil ha. Sørg for at hjemmene du ser har samme takhøyde som ditt, for bedre å sikre at du får det utseendet du ønsker.

Uansett om du vil gjemme funksjoner på ditt hjem eller gi ut arkitektoniske detaljer i hjemmet ditt, er takfargene du velger, avgjørende for at det skal skje. Hvis du velger tre helvetesild, er det ikke mange fargevalg for deg å velge mellom. Sammensatt helvedesild er imidlertid generelt billigere og de lar deg tilpasse utseendet på taket ditt ved å la deg velge fargen du ønsker.

Andre artikkelen

Slik lydisolert for trafikkstøy
Ideer til en utvendig inngang på et Ranch Style House
Verktøy for å bygge en vegg
Hvordan bygge en Peis Mantel
Slik installerer du Morning Star Bamboo Gulv på betong
Slik installerer du døren
Hvordan male Glassfiber
Hvordan Estimere Kostnaden av en Masonry Peis
Stiler av Vinyl Siding for Sheds
Slik installerer du gulvbelegg på en diagonal
Hvordan kjøpe Energy Star Bathroom Vanity Lighting
Hvordan å fullføre laminatgulv
Hvordan å male murstein ledd
Hva er fordelene og ulemper ved bruk av solenergi?
Installasjon av skiferfliser på benkeplaten
Slik isolerer du en gammel loft
Slik bor og trykk metall
Installer spesifikasjoner for Pergo Accolade
Hvordan bygge en Heavy Duty arbeidsbenk
Epoxy Resin Safety