Hvordan konverterer jeg et to-tappekran i dusjen?

Hvordan konverterer jeg et to-tappekran i dusjen? 

1.

Fjern eksisterende tut og håndtak. Slå hovedvannstilførselsventilen av ved måleren med en halvmåneøkkel. Vri tuten mot urviseren for å fjerne den. Bruk en rørnøkkel hvis nødvendig. Pakk dekslene fra håndtakene og trekk ut skruene som holder håndtaket på plass med en skrutrekker.

2.

Få tilgang til rørleggerarbeidet. Finn tappene i VVS-veggen med en stifter og merk tappene på hver side av det eksisterende tappekranet. Plasser et nivå på merkene vertikalt og trekk en linje ned midt på de to studene fra taket til karet. Klipp linjene med en verktøykniv og fjern gipset for å avsløre rørleggerarbeidet.

3.

Koble fra gjeldende kranen. Løsne mutrene som brukes til å koble kranen til varmt og kaldt vannforsyningsledninger med en rørnøkkel. Disse mutrene er plassert på undersiden av kranen. Når du er løs, ta dem bort fra kranen for å frigjøre den fra vannlinjene.

4.

Koble dusjrøret. Fest trådene på begge ender av dusjrøret med trådtetningsmasse. Sett den ene enden av røret inn i tilkoblingen på toppen av dusjkabinettet og stram den på plass med rørnøkkel. Fest dørøret albuen på den andre enden av røret på samme måte. Vær sikker på at trådene i dråpebøylen er vendt mot fronten på kranene. Sett inn trådene i dusjen med trådtetningsbånd og sett det i dråpebøylen.

5.

Monter en støtte for dusjhode. Mål fra bunnen av dusjkabinettet til toppen av dråpeøret og legg til 1-tommers. Merk de to pinnene i VVS veggen tilsvarende. Fest 1-by-4-by-14 1/2-tommers tømmer til tappene med gipsskruene. Du må skru inn skruene i en vinkel.

6.

Monter det nye dusjkabinettet. Rengjør trådene på enden av vannlinjene med en gammel pensel. Vri trådene med trådtetningstape. Plasser dusjkabinettet på de varme og kalde vannlinjene og koble møtene først med hånden, og stram dem deretter med skiftenøkkel. Fest dørørbøylen til 1-til-4-støtten med treskruene. Få noen til å slå vannet igjen for å sjekke forbindelsene før du installerer den nye gipsplaten.

7.

Heng den nye gipsveggen. Klipp bredden på gipsplaten etter behov med verktøykniven. Mål fra bunnen av VVS veggen til kraner og dusjhode og merk den nye gipsplaten tilsvarende. Kutt hullene for kranen og dusjhodet i den nye gipsveggen med en verktøykniv. Hold gipsvegget på plass og fest det til tappene med gipsskruene.

Tips og advarsler

 • Forhindre at tappekranene løsner på det varme og kaldt vannlinje ved å pakke linjene med kanalbånd rett under tilkoblingene. Dette vil forhindre dem i å glide nedover vannlinjene.
 • Vri alle trådene med trådtetningsbåndet i retning med urviseren for å forhindre at den kommer av mens du trekker til dusjforbindelsene.
 • Ikke bruk en stålbørste for å rense rørtrådene, da det kan skade gjengene.
 • For å konvertere en to-kranbadekar inn i dusjen, er det nødvendig å få tilgang til rørleggerarbeidet i veggen. Start med å finne hovedstengeventilen ved vannmåleren. Plasseringen av apparatet varierer avhengig av hvor du bor. Når du slår av den, løsner vanntrykket allerede i linjene ved å åpne både varmt og kaldt vann ventiler i badekaret. Hvis huset ditt har en annen historie, åpne ventilene oppe først og deretter badekarventilene. Når dryppingen stopper, er du klar til å begynne.

  Andre artikkelen

  Verktøy for forming Cement
  Resirkulert glass benkeplater vs granitt
  Utskiftningsinstruksjoner for badekar
  Hvordan Kutte Marble Gulvfliser
  DSL Wiring Krav
  Hva er Lap Siding?
  Definer Brick Finer
  Hvordan bygge en enkel vindkraftgenerator
  Om Gorilla Lim
  Potensielle bruksområder for passiv solenergi
  Hvordan kutte Wood Trim Corners
  Slik installerer du en flytende hardt tregulv
  Gulvmaling Slipingstips
  Hvordan lage en stativ for et parkeringsskilt
  Slik legger du Marble Over Ceramic Tile
  Hvordan sette et toalett på flis
  Cabin Builders i Minnesota
  Slik konverterer du Revit til Dwg og Dwt
  Hvordan fjerne sealer fra et dekk
  Slik fliser over en flis peis