Hvordan bygge et solar panel med lokale maskinvareforsyninger

Hvordan bygge et solar panel med lokale maskinvareforsyninger 

1.

Klipp en del av kryssfiner fire meter lang med tre meter bred, ved hjelp av målebånd og sag. Dette er panelbaseboardet som de andre komponentene vil bli festet til.

2. Legg fire seksjoner av 2x4 tømmer til kanten av kryssfiner, stå oppreist ved å bore starthuller og kjører tre skruer med en skrutrekker gjennom baksiden av kryssfiner. Disse fire seksjonene, når de er festet, gjør en grunne 'boks'.

3.

Bor et senterhull som er størrelsen på kobberrøret i en av 2x4-s nær et hjørne Drill et annet identisk hull i motsatt hjørne slik at det er hull på toppen og bunnen av panelet. Disse hullene fungerer som inngangs- og utgangsåpninger for røret.

4.

Koble kobberrøret gjennom topphullet helt til den motsatte enden av panelet. Fest en 90-graders røradapter, deretter en mindre (6-tommers eller mindre) delen av røret, deretter en annen adapter. Dette vil Vri røret i en 180 graders bøye, send den tilbake i motsatt retning. Fortsett å legge til rør og adaptere, løp røret gjennom panelet som en radiator. Du kan feste røret til kryssfiner, men dette er vanligvis ikke nødvendig. Hvis den siste korte delen av røret måles og klippes nøyaktig, vil røret gå gjennom bunnhullet.

5.

Lakk hele interiøret på panelet svart, spesielt kobberet rør. Tillat Malingen tørker og legger til så mange strøk som det tar for å dekke overflatene på innsiden av panelet.

6.

Fest pleksiglassplaten til forsiden av panelet , forsegling i rørene, ved å bruke et sterkt klebemiddel eller boring små hull for skruer. Vær forsiktig, da akrylplaten vil sprekke og splitte lett under stress. Når den er montert, er den holdbar.

7.

Monter panelet med L-formede beslag på et tak eller sted som mottar mye sollys. Brakettene kan skrues på plass og forsegles med lim.

8.

Koble inngangsrøret til hjemmets vannsystem (vanligvis foran vannvarmeren) ved å legge til rørforlengelser helt til montert plassering av panelet. Koble utgangsslangene til innløpet til varmtvannsberederen. Dette gjør vannvarmeren en oppbevaringsbeholder, og det drivstoffsystemet kan fortsatt brukes i vintermånedene. produsere varmt vann når sollyset rammer det svarte interiøret i panelet og forsterkes av pleksiglasset, og vann løper gjennom disse varme rørene og kommer ut ved høyere temperatur.

Tips og advarsler

 • Paneler kan legges sammen i serie for å produsere ønsket nivå og mengde varmt vann.
 • Ikke rør eller arbeid på panelet i full sollys, da det kan få veldig varmt.
 • Å lage et solcellepanel fra maskinvareforsyninger til varmtvann, kan vanligvis gjøres av den gjennomsnittlige bakgårdsminneren på omtrent tretti minutter. Den grunnleggende radiator mønsteret vil fange solstråling og varme innkommende vann, rør det for bruk i hjemmet. Disse solcellepanelene kan kobles til arrays som vil gjøre rikelig varmt vann til store svømmebassenger eller store bygninger.

  Andre artikkelen

  Slik installerer du sementbord på kjellergulv
  Slik fjerner du gamle linoleumlim
  Polyester Vs. Glassfiberisolasjon
  Tips om å legge keramisk flis på badmurer
  Typer Industrial Paint
  Hvordan blir mønstre laget i tre dører?
  Wet Saw Instruksjoner
  Hvordan isolere seg bak gips
  Informasjon om å lage en betongblokkfond
  Hvordan bygge elektriske solpaneler
  Countertop u0026 Backsplash Designs
  Low Cost Kitchen Backsplash Ideas
  Bungalow takstiler for et hus
  Slik installerer du laminatgulv i et L-formet rom
  Hva er holdbarheten til travertin?
  Tungsten Carbide Cutting Tools
  Typer av lynnedslagere
  Tørrvegg Estimerende Tips
  Isolasjon R Verdier Forklart
  Slik installerer du Adhesive Tiles