Hvordan Buff Grout Off av flis før forsegling

Hvordan Buff Grout Off av flis før forsegling 

2.

Våt en svamp og ring den ut grundig. Tørk forsiktig overflaten av flisene, fjern eventuell overflødig fugemasse. La det tørke i to timer.

3.

Buff hver flis med et stykke osteklær eller annet mykt stoff. Dette vil fjerne støvlaget som har akkumulert, kalt haze. Avhengig av prosjektets størrelse kan dette være tidkrevende. Vannet vil forsvinne og avsløre skinnende fliser.

Rengjør eventuelle linjer eller små sprekker som forblir på visse typer fliser, for eksempel glass, med en kniv eller en skrutrekker. Grout kan bli sittende fast i disse sprekkene. For andre fliser som er glatte og har jevn overflate, kan buffing være nok.

Tips og advarsler

 • Den beste typen svamp å bruke er en som er laget spesielt for fuging fliser. Du kan finne en i enhver bolig forbedring eller maskinvare butikk, vanligvis med fugemasse og andre fliser materialer. Det er vanligvis en større, myk svamp som er avrundet på alle sider for å unngå skarpe vinkler.
 • Det er viktig at svampen er fuktig, men ikke for våt. Eventuell ekstra fuktighet kan sippe fra svampen og kompromittere integriteten til fugemassen. Hvis fugen blir for våt, vil den ikke tørke så effektivt og kunne krumme til slutt.
 • Du vil kanskje bruke verneutstyr som gummihansker og ansiktsmaske. Eventuelt betongmateriale som fugemasse kan være hardt på huden og støvet kan inhaleres.
 • Installere fliser i hjemmet ditt er en fin måte å legge til karakter og interesse for en ellers kjedelig vegg eller etasje. Enten du lager en innviklet flis til flis på kjøkkenet eller legger store fliser i en dusj, er det nødvendig med visse trinn for å fullføre et fliseprosjekt. For å få fram flisens fulle skjønnhet, må de være riktig buffet før du bruker et tetningsmiddel.

  Andre artikkelen

  Gjør det selv: Cedar Fence Installasjon
  Slik bruker du en håndverksklubbpistol
  Slik Remodel Bath Light Fixtures
  Steg-for-trinns anvisninger for Tumbled Marble Grouting
  Hvordan male Pine Paneling
  Slik beregner du Stair Stringer Length
  Slik installerer du tregulv på tre
  Slik installerer du Innvendig Dør Trim
  Slik dekker du murstein med flis
  Hvordan installere badekar dusj dører
  Slik installerer du en TV-antennepost
  Hvordan kutte en Formica Counter Top
  Slik installerer du en granittplattform
  Slik installerer du Glass Block Spacers
  Slik borer du et hull gjennom en asfaltoppkjørselen
  Hvordan finne resirkulerte byggematerialer
  DIY Patio trinn
  Styles of Porcelain Posts
  Typer Garage Gulv
  Hva er en rotozip spiralsag?