Gjør det selv Billige Gulvteppe Ideer

Gjør det selv Billige Gulvteppe Ideer 

Bruk rester

Mål rommet som trenger teppe. Ring eller besøk lokale teppe installasjonsbedrifter og utstillingslokaler og spørre om rester. Rester kan finnes i en rekke størrelser; noen ganger er de lange bredder og andre ganger kan de være rektangler på ca 18 med 12 tommer. Resterende priser kan kjøre om en dollar for hver liten rest. Større stykker --- 3 fot med 5 fot eller større --- vil koste mer, men kan bli gulvtepper eller festes sammen for mer gulvdekning.

Legg ut kantene på rommet i en dobbel klutduk som holder restene til gulvet. Begynn i et hjørne av rommet og plasser den første resten. Bygg teppet ved å feste hver ny gjenstand til den ene før ved å plassere dobbelttapebåndet under for å holde det på plass. Resultatet er et fargerikt patchwork utseende. Bruk denne ideen i lekerom, barns rom og familierom.

Kontroller Møbelforretninger

Møbelforretninger mottar nye varer hver dag og bytter vignetter hver uke. Store møbeltyper brukes ofte til å utpeke et fokuspunkt. butikkene videreselger prøver, tilbehør og deres lite brukte teppereir. Fasilitetsforvaltere og butikkmestere av møbler og andre butikker vil vite når klaring av salg er planlagt. Utsalg av spotmøbler i lokalpapiret og ring for å spørre om tilbehør og tepperester vil være En del av prisreduksjonen. Spør om hvilke størrelser og farger som er tilgjengelige og prisen. Hvis svarene passer til budsjettet og behovene til det-selv-tepperprosjektet, be om en tidlig visning av teppet før salgsdatoen.

Søk etter remodelingprosjekter

Store bedrifter ombygger regelmessig for å holde fasilitetene ser oppdaterte og friske. Banker, ingeniør- og arkitektfirmaer, forsikringsselskaper og andre typer s Ervice bedrifter vil erstatte teppe, maling og inventar som er forsiktig eller litt brukt. Disse prosjektene er ikke kunngjort for publikum, men generelle entreprenører kan vite hvilke selskaper som tar bud. Kontakt generelle entreprenører for å spørre om teppe som kan være tilgjengelig.

Forsikringsselskaper kan også ha ledninger på forsiktig brukt vegg-til-vegg-teppe. Ofte erstatter forsikringsselskapene hele rom av teppe fordi små områder av teppet har blitt skadet. Spør en lokal forsikringsbyrå eller venner som er forsikringsagenter om denne typen remodeling-mulighet. Teppe bekostning kan være en stor del av et remodeling budsjett. Veggbetong eller tregulv kan være et mer moderne valg, men tepper kan noen ganger være nødvendige, spesielt i kaldere klima. Vurder å bruke gulvtepper i stedet for vegg-til-vegg-tepper. Ta ned kostnader og dra nytte av engasjementer og tilgjengelighet ved å jakte på bedre teppebedrifter gjennom flytting og ombygging av 'salg' som tilbys av lokale bedrifter. Design en teppe løsning som blander teppe farger og teksturer og gir en unik innredning.

Andre artikkelen

Bruk av Stepladders
Baderomsventilasjon
Slik bruker du bilderammer for å skape en vellykket effekt
Loftforlengelsesideer
Ulemper ved solvarme
The Best Bathroom Fixtures
Veibeskrivelse om hvordan du legger fliser
Slik fjerner du plassen fra sagbladene
Slik installerer du en Pfister kjøkkenkran
Hvordan velge Vinyl Siding
Hvordan legge til Wainscoting til skap dører
Hvordan legge Vinyl Tile på Betong
Vaskerom Countertop Ideas
Sammenligning av holdbarhet av hardtre og bambusgulv
Slik installerer du en innebygd oppvaskmaskin med granittopp
Slik fjerner du mal fra en betong kjørebane
Hvordan måle en dørramme for støping
Slik reface kjøkken tellere
Slik fjerner du shrinkwrap
Hvordan lage Oak Gulvbord