Enkle måter å gjøre fliser til kjøkkenet Backsplash

Enkle måter å gjøre fliser til kjøkkenet Backsplash 

Prep Work

Opprett en mal på baksiden av sprutområdet ved hjelp av håndflate. Klipp ut mal og legg fliser på malen for å finne ut hvilke fliser som skal kuttes. Før du installerer flis, rengjør du plaskeveggene grundig og la området tørke helt slik at limet holdes jevnt til vegger og fliser. Hvis veggen fortsatt er skitten eller fettete etter vask, bør du vurdere å male veggen med en malingsprimer eller installere en ny tørrvegg.

Selvklebende Vinylfliser

Selvklebende vinyl er en billig flis som ofte brukes på gulv og er tilgjengelig i et bredt utvalg av farger, teksturer og utskrifter. Vinyl fliser er billig, enkel å installere og lett å vedlikeholde. Kjøpe flis på nettet eller besøk en hjemmeforbedring eller maskinvarebutikk. For å kutte fliser må du først score med en verktøykniv og bryte av uønskede stykker. Skal beskyttelsesstøtten av flisen og påfør veggen. Tørk med en tørr klut etter installasjon for å skape en jevn overflate.

Laminatfliser

Laminat er et annet billig materiale tilgjengelig i en rekke farger og tekstur. Noen teksturer er laget for å ligne andre typer materialer som tre, stein og keramikk. Brukes hovedsakelig for gulvbelegg, kan laminatfliser brukes til å lage en interessant tilbake sprut også. For å kutte fliser, bruk en laminat cutter (finnes i de fleste maskinvare butikker) eller verktøy kniv. Påfør fliser med laminat lim. Coat den bakste sprutveggen og flisen med lim. Vent til limet tørker. Plasser fliser på plass og trykk på flis til veggen for å tette limet. Bruk en liten malingsrulle til å glatte ut flisene.

Tinnfliser

Tinnfliser er en enkel måte å gi kjøkkenet ditt et moderne, men likevel vintage utseende. Tin fliser er tilgjengelig i en rekke farger og mønstre. Siden disse flisene er solgt i ark, lage en mal av backsplash-området og bruk tin snips å kutte tinnet slik at den passer ordentlig. Etter å ha klippet tinnet, bruk et sterkt klebemiddel (funnet hos din lokale maskinvare- eller oppussingsbutikk) for å sette flisen på plass.

Avslutt

Kjøp nytt uttak og bytt plater for å passe til det nye utseendet på kjøkkenet ditt . Husk at skruene som følger med platene, kan nå være for små fordi fliser legger dybde til veggen. Kjøp litt lengre skruer om nødvendig for å sikre et rent og polert utseende. Oppdatering av kjøkkenet ditt trenger ikke å være dyrt. Legg farge og tekstur ved å bruke fliser som et ryggsprut, som også beskytter veggene som omgir vasker, ovner og andre apparater mot utslipp og flekker. Velg vinyl, laminat eller tinnfliser; Du kan vanligvis installere dem enkelt over en helg.

Andre artikkelen

Hvordan justere skivehastigheten på en boretrykk
Slik installerer du en dørtröskel på keramisk flis
Moderne Kitchen Backsplash Ideas
Hvordan installere Tile Floor over Wood Subfloor
Slik isolerer du betongvegger med isolasjon i et gammelt bondgård
Ideer for å organisere et barns rom
Har du å Sand Hardwood Floors til olje dem?
Slik installerer Styrofoam
Hvordan sette inn peis dører
Hvordan fjerne Arbor fra en Lenox Hole Saw
Hvordan lage en Homestead
Slik fjerner du selvklebende fliser
Titan skjæreverktøy
Hvordan kutte våt flis
Snekkerverktøy for dørreparasjoner
Residential taktekking alternativer
Slik legger du travertinfliser
Slik skar man motorsagbladene med hånden
Hvordan designe franske dører
Forskjellen mellom ventilfri og ventilert gasspeis