DIY Stucco Repair

DIY Stucco Repair 

Materialer

Stucco Repair krever flere verktøy og forsyninger. Øyevern er viktig under de første reparasjonsstadiene. En hammer og meisel kan brukes til å kutte av noe løs stykke. Mesh og metal clippers brukes til å dekke det nylig utsatte området. Selvfølgelig, hvis området bare er en sprekk, er ikke masken nødvendig. Nok stukk bør kjøpes for å dekke alle sprekker og manglende segmenter rundt huset. Stucco kan kjøpes hos de fleste hjemmeforsyningsbutikker. Bruk en trowel til å bruke stucco. En trillebør og spade gjør et flott sted å holde stukkblandingen. Bruk skovlen til å blande stucken.

Prosess

Bruk en hammer og meisel for å eliminere det løse stuket rundt sprekk eller manglende stykke. Ta bort alt stucco til det stopper å komme unna lett. Rengjør området med en fuktig klut. Hvis stucken ble fjernet til bunnslatene eller sidesporene, plasser du et metallmetallstykke over området med takspiker for å gi stukket noe mer å holde fast på. Påfør tre strøk av stukk, 3/8 tommer tykk hver. La hver kappe tørke før du påfører neste kappe. Det bør ta ca 24 timer før et frakk tørker. Bland den siste kappen inn i stucken som allerede er tilstede på veggene. Dampe kantene på det gamle stykket for å skape et fastere band. Påfør en finish hvis det originale stuket ikke er glatt. Vanligvis blinker noen gjenværende stukk over det nye segmentet, og det hjelper med å blande det inn med det gamle stykket.

Tips og triks

Påfør byggmesterens papir under maskestykket for å gi ytterligere værfasthet mot veggene. Fest med tak negler Et akrylbindemiddel blandet inn i stuckaturet vil forhindre fremtidige sprekker og skader på veggene. Den beste måten å få strøkene til å stikke på hverandre, er å score kappen mens de fortsatt er litt våte med en trowel eller Stikk før du påfører neste kappe. For små sprekker i overflaten på en stukkvegg kan caulk påføres sprekk for å forhindre at sprekket øker. Stucco er et av de originale materialene som brukes til å dekke hus. Opprinnelig ble materialet laget rent fra smuss, men nå er det laget av mye sterkere materialer. Siden stukk er brukt som et stort stykke, når det oppstår en sprekk eller annen skade på veggen, kan det ødelegge overflaten på et mye større stykke veggen. Stucco kan imidlertid repareres med noen få enkle verktøy og triks.

Andre artikkelen

Hvordan designe ditt fremtidige hus
Alternativ sidespor
Hvordan male en garasjeinnredning
Hvordan Kutte Metall Trim
Hvordan å bryte opp en kjeller etasje gulvet
Tilpasset dusjinstallasjon
Hardwood Vs. Produsert tregulv
Granitt vs Travertin
Hvordan installere laminat tregulv rundt en peis
Brown Rainforest Marble Vs. Granitt til badet
Bruk av Stepladders
DIY Engineered Flooring
Hvordan Kutte Finér Kryssfiner
Slik installerer du granitt gulvfliser
Hvordan designe franske dører
Slik installerer du en dampbarriere på en stentfond
Slik legger du flis på en inngangsvei
Slik installerer du offset diagonal fliser
Hvordan erstatte grout
Hvordan bygge counter topper ut av Cedar Wood