DIY Innebygde TV-hyller

DIY Innebygde TV-hyller 

Design

Designet av de innebygde TV-hyllene vil i stor grad avhenge av tilgjengelig veggplass i rommet. En grunnleggende designstrategi er å plassere de viktigste TV-hyllene i midten av veggen og deretter ramme den på hver side med hyller til DVDer og annet tilbehør. For mindre mellomrom kan det være lurt å bygge en hovedhylle for TVen og en annen hylle rett over den for en mottakskasse eller DVD-spiller. Ifølge HouseAndHome.com (se Referanse 1), bør du også vurdere om dine innebygde hyller vil ha dører (enten tre eller glass) for å skjule television og / eller annet tilbehør når de ikke er i bruk. Å lage en skisse eller grovblåste før du begynner konstruksjonen, vil hjelpe deg med å fullføre prosjektet ditt jevnere.

Konstruksjon

Det er i hovedsak to grunnleggende byggemetoder for innebygde TV-hyller: utskjæring av seksjoner i en eksisterende vegg og deretter innramming hyller, eller bygge en faux vegg foran den eksisterende veggen med hyller som allerede er en del av strukturen. Den første metoden er vanskeligere, messier og gir større risiko for ulykker (du kan ved et uhell kutte i elektrisk ledning). Av disse grunnene bør mindre erfarne gjør-det-selv-holde seg med den andre metoden.

For å bygge fauxveggen, konstruer en ramme ut av 2-for-4, hvor de nøyaktige dimensjonene avhenger av dybden på fjernsynet og størrelsen på det underliggende veggområdet. Legg igjen mellomrom i veggens ramme for alle hyllene som er inkludert i designen. Nail kryssfinerpaneler over rammen, og de innebygde TV-hyllene vil begynne å ta form.

Etterbehandling

For å gi deg bygget -I TV-hyller som er profesjonelt utseende, som dekker kryssfiner med gips, er veien å gå. Dette vil gjøre at fauxmuren din ser ut som om den er selve veggen. Det kan imidlertid være vanskelig å få plastering, og du kan trenge profesjonell hjelp hvis Du er uerfaren. Ifølge hgtv.com (se Referanse 2), legger du til en dekorativ støping eller trim på forsiden av de innebygde hyllene dine, er en måte å legge til stil uten å måtte gå gjennom plassen med plastering. Innebygde TV-hyller kan gi oppbevaring for alle dine medieenheter og tilbehør, inkludert TVer, DVDer og DVD-spillere, stereoanlegg og høyttalere. Sammenlignet med frittstående TV-stativ, tar innebygde hyller mindre plass, er ofte mer estetisk tiltalende, og er generelt sikrere (stativ er mer sannsynlig å bli bumped i, noe som potensielt kan føre til at TV-er faller). Do-it-yourselfers tenker på å bygge sine egne innebygde TV-hyller bør vurdere flere aspekter, blant annet designhensyn, byggeprosessen og etterbehandlingsarbeid. Prosjektet vil kreve noen grunnleggende snekring eller konstruksjonskunnskap.

Andre artikkelen

Slik installerer du laminatgulv på trinn
Slik legger du til et bidet til et standard toalett
Cavity Wall Insulation Methods
Hva er trapp tread retur?
Green Home Building og naturmaterialer
Tungsten Carbide Cutting Tools
Slik legger du tregulv i et tomtrom
Slik konverterer du en garasje til et treningsstudio
Screened Patio Ideas
Interiør Bifold Dør Instruksjoner
Kjøper Skap Dører Og Skuffer
Island Countertop Ideas
Hvordan bygge en Metal Roller
Hvordan lage et rom for moro skyld
Slik kjøper du materialer for å installere en skjermet veranda
Hvordan gjenopprette en gammel tregulv
Kan jeg montere Tileboard til betong?
Verktøy for kutting hengsler
Slik installerer du porselenfliser
Clipped-Head vs. Round-Head Nail Gun