Veibeskrivelse for Vent Free Gas Logs

Veibeskrivelse for Vent Free Gas Logs 

Funksjoner

Sammenlignet med tradisjonelle vedfyrte peiser og ventilerte gasslogger, er ventilløse gasslogger mer energieffektive. Tre peis og vented gass logger taper så mye som 90 prosent av varmen som genereres gjennom skorsteinen. Brenningen er kontrollert og gir en ren gul flamme. Som et resultat reduserer karbonmonoksidet signifikant forurensning av loggene. Alle ventilerte gasslogger er utstyrt med en sikkerhetsmekanisme kalt en oksygenavledningssensor eller ODS. ODS slår automatisk av gassforsyningen dersom karbonmonoksydene når et usikkert nivå.

Byggekoder

Du må gjøre deg kjent med byggekodene for å installere uventede gasslogger. Få de nødvendige tillatelsene til jobben, inkludert elektriske som gassforsyningslinjer du installerer. Arbeidet må inspiseres av bygningsinspektøren på ulike stadier og for endelig godkjenning. En lisensiert tekniker kan være nødvendig for noen eller alle eller installasjonen. Enkelte jurisdiksjoner anser ventilasjonslogger for å være usikre og vil ikke tillate dem å bli installert.

Installasjonsveiledninger

Hvis du trenger å kjøre en gassforsyningsledning, bruk rørstørrelsen som anbefales av produsenten. Gjør løp så rett som kort så mulig som mulig. Bruk svart rør. Trykkprøve eller påfør lekkasjeoppdagingsløsningsmiddel til tilkobling for å teste for lekkasjer.

I motsetning til ventilerte gasslogger, må ventilasjonsfrie gasslogger plasseres i et bestemt mønster på brenneren for å fungere skikkelig. Antallet logger er løst, noe som betyr at i motsetning til ventilerte gasslogger, kan du ikke legge til flere logger i blandingen. Generelt bør ventilløse gasslogger ikke installeres i mellomrom, for eksempel soverom eller bad. Følg alle krav til klaring fra brennbare materialer. Ventilfrie gasslogger gir for mye fuktighet under drift, åpne et vindu for å tillate luft å fylle opp oksygenivået i rommet . Følg bygge- eller brannsikkerhetsforskriften for installasjon av røyk- og karbonmonoksyddetektorer. Generelt må detektorene plasseres på hvert nivå av et hus. Hvis du installerer ventilasjonsfrie gasslanger i en tradisjonell mursteinskamin, skal spjeldet være lukket. Delvis åpner spjeldet hvis du vil bli kvitt noe av fuktigheten. Det er imidlertid avstanden at du mister en del av varme opp og ut skorsteinen. Ventilfrie eller ventilløse gasslogger, er vanligvis installert i boliger eller bedrifter der det er ønskelig å ha en atmosfære og nytelse av en peis, men det er ikke et alternativ å installere en skorstein eller en annen ventilasjonsmetode. Selv om det er andre ventilasjonsfrie alternativer, vil mange mennesker se ut til ekte vedbrenning. Forvent ikke at flammene kommer til å virke så realistiske eller så høyt som på ventilerte logger. Installasjonen er enkel og alternativet er billigere de andre alternativene.

Andre artikkelen

Gassrørforseglingsproblemer
Installere Prefabrikerte Laminat benkeplater
Hvordan Kutte Laminatfliser
Attic Flooring Ideas
Hvordan bruke en Senco Nail Gun
Veibeskrivelse for å installere en Prehung-innerdør
Hvordan installere laminert tregulv på trapper
Hvordan fungerer geotermiske varmeenheter?
Hvordan bygge en krypteringsrommet til tilgangsdør fra en tilknyttet garasje
Hvordan lage skap
Interiør Bifold Dør Instruksjoner
Konstruksjonsdesign ideer for små baderom
Hvordan bygge et hus ut av resirkulerte materialer
Kan bambusgulv installeres over gulvvarme?
Forbedringsprosjekter som legger til verdi
Hvordan Epoxy Betong
Hvordan male en keramisk badekar
Slik bruker du Tar papir under sidespor
Sparsommelige ideer for kjøkkenet ditt
Slik installerer du flytende laminatgulv