Utstyr for montering av plastrørledning

Utstyr for montering av plastrørledning  Installere plastrørledninger for bolig eller kommersiell bruk krever bare noen få grunnleggende verktøy. Fra trenching for å installere rør i et nytt hjem eller kommersielt kontorlokal, er installasjonen av plastrør en relativt enkel prosess, men installatøren skal ha tilstrekkelig kunnskap om riktig praksis og prosedyrer før starten.

Trencher / Backhoes

Disse traktorlignende kjøretøyene er utstyrt med en enhet som kutter en grøft i jorda for installasjon av rørene. Vanligvis blir skytten kuttet fra strukturen til hovedforsyningen eller byforsyningen til vann og kloakk, normalt på forhåndsbestemte steder. Nåværende bygningskoder krever at alle underjordiske rør skal være under eller under 4 fot i dybden for å unngå frysing i ekstreme temperaturer.

Med mindre yrket rutinemessig krever dette spesialutstyret, leier du en kvalifisert og erfaren entreprenør for å grave en slik grøft. Trencher / backhoes er også tilgjengelig hos de fleste utleie selskaper for en time eller daglig avgift. Trenchers kommer i forskjellige størrelser for forskjellige jobber.

Skjærverktøy

PVC- eller plastrør kan klippes med en rekke verktøy som hacksager, spesialdesignede håndsager, elektrisk drevne gjensidige sagger. Andre kutteverktøy som er tilgjengelige, inkluderer kuttsager. Med blader fra 10 1/2 til 12 tommer er hakkesager konstruert for å kutte plast jevnt, jevnt og nøyaktig. Avhengig av størrelsen på røret som skal kuttes, blir mindre rør fra u0026 # xBD; tommer til 2 tommer kan kuttes med håndverktøy, men det er tidkrevende og produserer ofte utilstrekkelige kutt.

Elektriske / batteridrevne borer

Med en rekke batteridrevne alternativer som er tilgjengelige i dag, er boret en av de mest allsidige verktøyene på et arbeidssted. Batteridrevne øvelser brukes til å feste klemmene som brukes til å montere rørene til vertikale og horisontale rammeelementer.

Stiger

En solid stige er en viktig del av et prosjekt som er over nominell høyde på 6 føtter. Stiger gir den ekstra høyden som trengs når du kjører lengder av plastrør fra hoved- eller bakkeplan til de ekstra gulvene. Stiger kommer i forskjellige konfigurasjoner og lengder fra 4 fot til 25 fot og utover, og skal alltid brukes i forbindelse med sikre driftsprosedyrer. Unngå bruk av aluminiumstiger når du arbeider nær høye kraftledninger.

Andre artikkelen

Hvordan fjerne sealer fra et dekk
Fremgangsmåte for å bygge en betongbord
Slik legger du belegger
Hvordan måle en rang av ved
Hvordan øke verdien av ditt hjem på et budsjett
Instruksjoner for hvordan du installerer eksterne doble franske dører
Informasjon om bygningsskap
Hva er mursteinfinérkonstruksjon?
Cork Floor Lifespan
Slik bruker du en Ridgid Tile Saw
Slik installerer du en vedovn i en garasje
Taktilgang Ladderkrav
DIY Trekkhylle
Marmor Dusj Ideer
Kjøkkenutstyr Sjekkliste
ADA Striping Regulations
Standard spesifikasjoner for grader av California Redwood Timber
Hvordan kutte Vinyl Tile for å passe rundt apparater
Hvordan lage trepanel flat
Slik legger du til vann til Latex Paint