Underjordisk Vanntank Installasjon

Underjordisk Vanntank Installasjon 

Utgravning

Mål høyden på vanntanken og legg til mellom 6 og 30 tommer til den målinger for å finne hvor dypt å grave hullet til tanken. Denne ekstra høyden vil være å dekke tanken. Mål bredden på tanken og legg 18 til 24 tommer rundt tanken for å bestemme de andre målingene. Hvis disse ekstrarommene ikke legges til, kan tanken kollapse.

Pak i sand på bunnen til en høyde på 6 inches og følg den med 12 tommer knust stein eller grus. Nivå denne overflaten og plasser vanntanken på toppen, og sørg for at tanken er på samme nivå.

Tilkoblinger og utvidelser

Sett inn skillebeslaget som skal plasseres på hver side av brønnhullet eller endefeltet. Sørg for at tanken har ventilasjon. Tett lokket med silikonblokk for å gjøre det vanntett. Bruk de rustfrie stålskruene som følger med lokket for å sikre det.

Før du fyller på vanntanken, må du installere manhullet. Skruene og pakningene leveres med produktet på kjøpstidspunktet, så sørg for at du bruker disse for å få riktig passform. Fest lokket på toppen av manhullets forlengelse. Innløpet er høyere enn uttaket; Kontroller retningen av strømmen.

Påfylling

Fyll tanken med vann på jevnt nivå med fyllingen. Det er viktig at vannet og fyllingen holdes jevnt for å hindre tankens fall. Fyll tanken med 12-tommers lag, og husk å komprimere hvert lag mens du går. Når du komprimerer fyllingen, starter du alltid fra endene. Bruk en tamp til å komprimere fyllingen under rørene. Ikke legg til mer enn 30 tommer påfyll på toppen av tanken, og ha det hvelget over toppen for god drenering. Materialer som skal brukes som fylling inkluderer sand og grusblanding som er fri for flis, leire og annet avfall som mur og silt. For en ekstra sikkerhets forholdsregel, må området inspiseres av en profesjonell. Produsenter har ofte teknikere tilgjengelig for å sjekke sted og installasjonsmetoder før, under og etter prosedyren. Underjordiske vanntanker brukes i økende grad til byområder der det ikke er mye plass igjen for dem over jorden. De er trygge og kostnadseffektive og kan brukes til bolig og forretningsområder. Ved hjelp av disse systemene kan du spare på opp til 40\% med gjennomsnittlig vannbruk, noe som er en annen god grunn til å se på å investere i en.

Andre artikkelen

Hvordan lage en loggramme
Hvordan skjule dører i Wainscoting
Informasjon om naturstein
Hvordan installere Tile Floor over Wood Subfloor
Slik installerer du Baseboard Molding
Slate Bathroom Tile Ideas
Typer av husrammer
Slik bruker du keramiske fliser
DIY Window Molding
Slik legger du keramisk gulvflis på en skrå gulvavløp
Hvordan Kutte Marble Gulvfliser
Hvordan kutte vinkler på Wood Trim
Hvordan rive ned en vegg i et hus
Når fliser en vegg, hvordan passer du på den elektriske dekselet?
Hva er fem forskjellige typer broer?
Hvordan installerer jeg en ny renner på et mobilt hjem?
Verktøy som brukes til skulpturmetaller
Hva er eksponert Aggregate?
Hvordan fjerne plast tapet
Ideer for bygget i køyesenger