Typer av utvendig husbelegg

Typer av utvendig husbelegg  Dagene da det var bare noen få måter å belegge på utsiden av et hus, er langt borte. I dag er mulighetene omfattende. Gamle materialer som tre, stein og stucco er nå tilgjengelige i brukervennlige former. Nye materialer som er slanke og vakre, eller vakre og tøffe, kommer med sine egne omfattende fargepaletter. Sorten oppfordrer mange til å blande og matche et par forskjellige materialer for å få sitt eget unike utseende.

Produksjonsfasade

Husfasade er tilgjengelig i flere materialer og applikasjonsstiler. Vinyl sidespor har vært veldig populært de siste 20 årene og selges i mange stiler. Du kan velge tradisjonell clapboard, isolert clapboard, Dutchlap, bord og batten og beaded for å nevne noen få. Produktene kommer i et stort utvalg av farger. Det finnes også spesialkarakterer som fiskeskala. Fibercement siding er en kombinasjon av sement, flyveaske, trefiber og tilsetningsstoffer komprimert under høyt trykk. Denne sidespor er tilgjengelig som lap sidespor og 4-fots ved 8-fots paneler. Panelene kommer i en rekke teksturer for å ligne tre og stucco. Dette materialet er ekstremt hardt, brenner ikke, er rotbestandig og ugjennomtrengelig for termitter. Produsenter selger disse produktene med eller uten ferdig farge.

Mur og stein

Murstein er mye brukt som et utvendig husbelegg. Ofte brukes den fra fundamentet til vinduene og deretter brukes en annen form for belegg over det. Teglsten kommer i en rekke farger, og når den brukes på vertikale vegger kalles en finér.

Stucco er en sementbasert mørtel som er troweled over wire lath for å gi den form og styrke. Stucco er kjøpt i poser og blandet med sand på byggeplassen som det blir brukt. Farger kan legges til blandingen og gir mange muligheter utover grunnleggende grå.

Stone tjener som et brukbart og slitesterkt husbelegg. Hver region har naturlig stein som egner seg til denne bruken, men det finnes også et kunstverk som er tilgjengelig i mange stilarter fra elv-stein til brostein. Sten på vertikale husflater kalles steinfinér.

Maling og flekk

Mange av overflatene på utsiden av et hus kan være belagt med maling. Dette inkluderer de fleste treprodukter og mange fauxtreprodukter som presset brett. Du bruker maling på tre som ikke naturlig beskytter seg mot vær og insektskader som sedar gjør. Trefelt som kommer i 4 fot med 8 fots ark er malt. Maling brukes ofte på soffits, fascia, dører og andre utvendige hus trim.

Stain brukes på utvendige husoverflater for å få fram den naturlige karakteren og skjønnheten i treet. Det brukes ofte på vindu og dørbekledning, dører, kolonner, naturlig trefelt og tømmerhytter. Stain kommer i et bredt spekter av farger. Noen merker er også en trebehandling og bidrar til å forhindre rotting og insektsskade.

Andre artikkelen

Hva er en bærbar båndsag?
Installasjonsinstruksjoner for bambusgulv
Forbedringsprosjekter som legger til verdi
Slik installerer du Stucco Underpinning
Badutstyr for funksjonshemmede
Installasjonsinstruksjoner for vegg-til-vegg-teppe
Slik legger du til en vegg i et ferdig rom
Hvordan bruke Shims
Solvarme og elektriske systemer
Veibeskrivelsen for installasjon av linoleum
Typer av dusjvegger
Typer av vinduer for et trehushus
Hvordan virker et strålende varmesystem?
Sand Blaster Problemer
Installasjon av Blum Clip Top Hengsler
Slik oppdaterer du utsiden av et hus fra midten av århundre
Slik installerer du en veggmontert håndstøping
Slik holder du kyllingstråd mot strå
Sørbygningskoder: Stiftelsesstandarder
Instruksjoner for installasjon av tregulv