Typer Birch Wood Flooring

Typer Birch Wood Flooring  Bjørkegulv er sammenlignbart priset til andre hardtre, og flere typer bjørkegulv er tilgjengelige å velge mellom. Ifølge HomeStyleChoices.com har bjørkgulv fordelen av å være tøff og holdbar mens du har naturlige høydepunkter som skaper visuell variasjon i gulvet. Finn bjørkgulv som passer best til dine behov.

Gul bjørk

Gul bjørk (Betula alleghaniensis) har samme hardhet som grønn aske og noen eik. Dette treet har en fin, rett korn, og selv om den er utsatt for intens lys, er det svært lite fading eller misfarging. Gul bjørk er et tre som kommer i en blek hvit eller kremaktig gul og har en jevn tekstur. På grunn av hvor blek det er og hvor fint kornet er, er riper og nicks mer synlige enn på grovkornet tre. En matt finish i stedet for en blank overflate kan bidra til å skjule nicks i gul bjørk.

Paper Birch

Papirbirk (Betula papyrifera) er den letteste og mykeste av bjørkhager. Treet har omtrent samme mykhet som rød lønn og svart kirsebær, er finkornet og kommer i en blekgul. Papirbirk er betydelig mykere enn andre typer bjørk, og brukes mindre til gulv.

Søtbirk

Søtbirk (Betula lenta) er det vanskeligste av birkeskogen som vanligvis brukes til gulv. Treet er vanskeligere enn sukker lønn, rød eik eller hvit eik. Den har en lysegul sapwood, men den har kjerneved som er en dypere brun som er tynt med rødt. Søt bjørk er et godt valg når gulvet vil se mye trafikk, da hardheten gjør det mulig å stå opp for mer skade enn enten bjørk eller gul bjørk.

Andre artikkelen

Instruksjoner for hvordan du legger fliser
Slik reparerer du Chuck på en DeWalt Drill
Hvordan gå grønn i vanskelige tider
Slik legger du keramisk flis over skifer
Slik blinker du en skylt med et metalltak
Hvordan lage en betongstue overlegg
Slik installerer du Press u0026 Stick Tile
Slik dekker du et innvendig hjørne med linoleum
Hvordan øke Vanity høyde
Hvordan kutte Corian counter topper
Hva er en takventilator?
Hvordan bygge en enkel vindusplass
Når skal du bruke en bestemt kontaktperson?
Komponenter av solvarmer
Slik fjerner du knock-out-hull i en granittvaske
Wooden Vs. Vinyl Windows
Husholdnings måleverktøy
Hvordan farges skap uten sliping
Slik installerer du hardved på en betongplate
Slik installerer du et toalett på en sementplate