Slik setter du kanter på en skifer Backsplash

Slik setter du kanter på en skifer Backsplash 

1.

Juster grinderens hastighet til en lav innstilling og bruk forsiktig trykk mot skiferens kant. Bruk den groveste puten i poleringskitet sammen med den 4-tommers håndkvernen for å begynne å utjevne kanten av steinen når du beveger puten langs kanten av steinen. Grunnen til at du begynner med den groveste puten skyldes det faktum at de finere padsene er reservert for polering, ikke konturering. I tillegg, hvis du starter med de finere, mykere padsene, vil de grove konturene av steinen rive pads.

2.

Unngå å bruke tungt trykk på grunn av mykheten i stein - du kan lage en dukkert eller for mye vinkel langs kanten, noe som kan skje hvis du bruker for mye press. Opprett en lett avrundet kant ved å bruke forsiktig trykk og skyve slipeklossen langs hele kanten av flisen i omtrent 45 graders vinkel. Lag en mer avrundet kant ved å rocke kvernen på kvernen fra side til side i en mild bue mens du arbeider deg langs kanten, varierende fra en vinkel på 25 til 45 grader, avhengig av hvor mye av en kurve du ser til. Jo mer trykk du bruker og jo mer passerer du lager, desto mer avrundet og dypere blir kanten. Start med forsiktig trykk først og gjør bare ett eller to pass. Øk antall passerer hvis du tror du vil ha en mer avrundet kant.

Vær oppmerksom på vinkelen hvis du polerer skiferfliser som allerede er installert, da for mye kan skyve puten inn i veggen eller omkringliggende skap, ødelegger disse overflatene. Hvis du er i tvil, legg bare et stykke papp mellom overflaten og kvernen din for beskyttelse.

3.

Bruk de mykere dynene i settet hvis du vil ha en polert glans til kanten. Jo mykere overflaten av puten, desto større glans kan du opprette. Hvis du vil ha et robust, naturlig utseende, bør du bare bruke de groveste pads i settet og bare glatte ut de groveste delene av kanten. Hvis du vil ha et polert utseende, arbeid deg ned gjennom putene fra grov til myk. Det vil ta flere pass med forskjellige pads for å oppnå en polert glans.

Tips og advarsler

 • Alle materialer og verktøy kan kjøpes eller leies fra din lokale Hjemmeforbedringsbutikk, for eksempel Home Depot eller Lowe's Home Improvement.
 • Hvis dine eksponerte kanter er et lite nok område, kan du bruke en enkel håndstein og sandpapir for å oppnå de samme resultatene som poleringskitene og
 • Det beste tiltaket er å polere kantene på skiferflisen før installasjon, men du kan også polere fliser når de er på plass.
 • Sørg alltid for at Bruk vernebriller og støvmaske når du arbeider med et poleringssett.
 • Kantene på skifer er generelt robuste og grove kvadratiske, hakkes rett fra steinbrudd og sendes av produsenten. I tilfelle av ryggplaster blir det nødvendig å stryke utsiden av skiferflisene der de er utsatt, noe som gir en perfekt avrundet kant som vil forbedre eventuelle kjøkkenblokker og forvandle kjøkkenet til det mest estetisk tiltalende rommet i huset.

  Andre artikkelen

  Verktøy for fjerning av utvendig maling
  Strukturelle Timber Frame Komponenter
  Granittbelegg Installasjon på Dusjvegger
  Kran inspeksjon sjekkliste
  Slik legger du keramiske fliser langs kantene
  Dør Trim Alternativer
  DIY taklampe
  Slik henter du en betongbord
  Instruksjoner for Slate Tile Installasjon
  Daylight Basement Finishing Ideas
  Slik installerer du 2X2 fliser i dusjen
  Slik monterer du en Vin Glass Rack
  Hvordan kutte kurver i granittkledning
  Slik installerer du en Westinghouse Ceiling Fan
  DIY Trekkhylle
  Grants for å bygge miljøvennlige hjem
  Slik Refinish Oak Hardwood Floors
  Cork Floor Lifespan
  Slik bytter du underlag
  Hvordan bruke en bilgenerator til å lage en generator