Slik monterer du en sokkel i et hjørne

Slik monterer du en sokkel i et hjørne 

1.

Slå vannforsyningen av i vasken.

2.

Sett tappene og tappene i vasken ved å sette dem inn i riktige hull. Koble fleksible vaskerør til kranenes beslag.

3.

Stram rørene med en skiftenøkkel. Legg merke til at kobberrøret som er festet til kranen vil motta vann fra husets VVS, mens plastrøret vil levere vann til spigoten.

4.

Koble til kraner til vasken ved å forsegle dem med plast O-ringene som følger med eller med rørleggerens kitt. Mugg kittet i en rett blyantform, og sirkel den rundt monteringsstedet. Skyv rørene gjennom hullene, og stram låsemutteren. Låsringen og vaskemaskinen holder tappekranen på plass.

5.

Koble spigoten ved å plassere en låsering i midthullet. Få forbindelsene dine stramt fordi du ikke vil kunne nå dem når du har montert vasken.

6.

Koble plastrørene til 'T' nær bunnen av Koble til vanntilførselen til kranene.

Hek opp tailpiece til avløpet ved å plassere en ring av rørleggerens kitt rundt flensen som kommer inn i vasken fra ovenfor. Sett inn bakstykket, og stram låsringen. Du har nå koblet de to kranene, spiggen og rørene som forbinder dem.

8. Legg en perle av caulk på sokkelens nederste base. Legg sokkelen hvor du vil ha den i hjørnet. Caulk vil sikre den til gulvet. Legg en perle av caulk rundt toppen av sokkelen hvor den møter bollen, og legg vasken på den. Caulk vil sikre bollen til basen. I tillegg til at du setter det fast på veggen for å sikre det enda sterkere. Pass mellom de to veggene slik at de passer godt. Merk monteringshullene med en blyant.

9.

Klipp avløpsrørene og avløpsledningen med en hacksav eller en slangekutter. Koble avløpsrørene til røret som kommer fra veggen med en adapter.

Bruk fjærbryter til Monter vasken på veggene. Skyv vekselen gjennom veggen, og vingene kommer ut og låse på veggen.

11. Åpne puttene og test røret for lekkasjer. Hvis du føler at vann kommer ut på hånden, stram rørene med en skiftenøkkel.

Hjørne sokkelvasken er perfekt for ethvert bad, men det fungerer spesielt godt i et lite bad. Hjørnesokkelen har vanligvis en trim, slank piedestal. Selv om hjørnesokkelvasken er en enkel vask, er det ikke alltid forenklet. Hjørnevasken kommer i en rekke former og størrelser. Du kan også velge ditt valg av kraner og håndtak for vasken for å lage hvilken som helst atmosfære du vil ha på ditt bad. Montering av sokkelvasken i hjørnet er ikke noe annet enn å montere vasken i et annet område på badet.

Andre artikkelen

Hvordan å fjerne gamle baderom caulk
Ulempene med fargede betong som gulv
Vinyl Gulvverktøy
Tips om å organisere små baderom
Hvordan designe ditt eget 3-D Dream House
Hvordan passer Vinyl Gulv
DIY Peisramme Konstruksjon
Regler for kjøkkendesign
Slik kombinerer du to små baderom
Hvordan lage din egen drøm hjemme gratis
Slik pakker du Vinduet Trim
Den beste måten å fjerne en keramisk flisegulv
Slik kobler du en jordetråd til en takvifte
Hvordan Bytte Kjøkken Skap Til Skuffer
Trinn for installasjon av en pre-hengt interiørdør
Slik bestiller du Vinyl Siding
Slik beregner du kvadratfot i tommer
Slik installerer du skuffens maskinvare
DIY Bamboo benkeplater
Teppe til flisovergangsstykker