Slik matcher takselen til husfarge

Slik matcher takselen til husfarge 

1.

Hent et utvalg av husfargen ved å identifisere hvilken form den dominerende fargen er i --- murstein, sidespor, maling. Bruk et mindre stykke av den faktiske murstein eller sidespor eller matche dem til et malingprøve for enklere håndtering. Match malt utvendig ved å bruke maling merke og farge nummer eller matche dem ved hjelp av en maling vifte dekk eller maling chip fra en maling butikk kiosk. Bære prøven dominerende husfarge når du handler for et takprodukt.

2.

Velg et takstakeprodukt og be om et komplett sett med fargeprøver for produktet. Match fargeprøvene til fargeprøven til husfargeprøven, og velg tre eller fire for å sammenligne.

3. Legg pennefargene langs utsiden av hjemmet. Velg et område for å vise dem der den dominerende husfargen er lett å se og full effekt av løvverk og detaljer er synlige.

4.

Be om en større prøve for best visning ved å lage en endelig avgjørelse. Større prøver kan enkelt sees og faktisk gi bedre forståelse for fargen og mulig kompatibilitet når de settes på taket på taklinjen. Bruk en stige for enkel plassering.

5.

Eliminer singelfarger som er åpenbare uoverensstemmelser eller ikke vises riktig for husfargen. Fortsett å eliminere til den endelige singelfargen er avgjort.

Tips og advarsler

 • Finn taktekkingsprodukter som gir farger som bidrar til å redusere kjølingskostnadene året rundt av refererer til listen over beste produkter fra Cool Roof Rating Council (CRRC). Ressursdelen i denne artikkelen gir en link til CRRC-katalogen.
 • Et tak varer vanligvis lengre enn en utvendig malingfarge. Velg nøytral shingle farger som kan fungere med en rekke fremtidige maling valg.
 • Forespør om tilpassede singelfarger hvis en tilfredsstillende farge ikke er tilgjengelig.
 • Utforming av et hjem er utvendig fargepalett, inkluderer valg av takfarge. Rifler er en spesiell vurdering, siden deres farge ikke er generelt solid, men gjenspeiler ofte en sammensatt av farget materiale som blander for å skape en enkelt farge når den ses fra en avstand. I tillegg monterer et takmateriale i en vinkel --- murstein, sidespor eller malingsinstallasjon vertikalt. Hver installasjon reflekterer farge annerledes. En nøyaktig kamp kan ikke være mulig eller tilrådelig. I stedet sikte på en visuell harmoni som tilfredsstiller hjemmets beboere .

  Andre artikkelen

  Hvordan legge gulvfliser over linoleum
  Plast Lim Typer
  Typer av hoder på treskruer
  Tennessee Septic System Regulations
  Installasjonsinstruksjoner for badekardusj
  Ulempene med fargede betong som gulv
  Sikkerhet for Tørrmurstiler
  Hvordan måle en grov åpning for å bytte franske dører
  Hvordan stripe Paint Off av skap dører
  Slik installerer du en sunken Vessel Sink
  Slik fjerner du gamle plastfliser
  Hvordan finne Studs i en Gipsvegg
  Hvordan Kutte Keramikk
  Slik løser du en ujevn stormdør
  Gassdeteksjonsmetoder
  Hvordan male Vinyl Gulvfliser
  Hvordan fjerne sealer fra porselen gulv
  Ideer for Back Splash med Volga Blue Granite
  Slik fjerner du Schlage Ashfield Locks
  Ideer for små baderom