Slik løser du en knust flisekspansjon

Slik løser du en knust flisekspansjon 

1.

Grav den gamle blokken ut av ekspansjonsfogen ved hjelp av en verktøykniv eller den spisse enden av en blikkåpner eller kirkeknapp. Hold kniven i en 45 grader vinkel og trekk den i korte slag langs leddet for å løsne og frigjøre det gamle materialet. Denne merket tar flere passeringer, avhengig av alder av caulk.

2.

Klipp spissen av røret av caulk bred nok til å la caulken fylle skjøten. Sett korken inn i kulepistolen fra baksiden, skyv den på plass slik at stemplet vil påføre et lite trykk på sokkelen. av caulk langs ekspansjonsfugen. Bruk siden av verktøyet kniven for å bidra til å presse caulk på plass og glatt det over. Gjenta om nødvendig for å sikre et tett fylle av caulk mellom de to flatene uten hull.

Tips og advarsler

 • Ved utskifting av ekspansjonsleddet rundt et badekar , fyll karet med vann først; Dette vil føre til at karet løsner og vil gi leddet størst mulig fleksibilitet, noe som bidrar til å forhindre fremtidige sprekker.
 • Hvis ekspansjonsfugen er større enn 1/8 tommer i størrelse, bruk slipet caulk for å fylle gapet og skape en sterkere felles.
 • Tile ekspansjonsledd er integrerte deler av alle fliser installasjoner. En ekspansjonsfeste er området mellom en flis med flis og den harde overflaten det sitter mot - som granittbord eller badekar. En ekspansjonsfeste kan også bli funnet i innvendige hjørner mellom vegger av glassfliser. Disse leddene hjelper materialet til å bøye, siden fugemasse og fliser er harde og ikke kan bøye seg. Av og til vil en ekspansjonsfeste bli fylt med et mindre fleksibelt materiale, slik som fugemasse, som har sprukket. Eller det fleksible materialet har tørket ut over tid, noe som resulterer i sprekker. I begge tilfeller bør en sprukket ekspansjonsfeste repareres for å tillate fortsatt bruk av flisapplikasjonen.

  Andre artikkelen

  Aviation Sheet Metal Jobs
  Hvordan lage tre klær linjer
  Hvordan Estimere Stone Finer Mengder
  Stiler av utvendig trim
  Slik bytter du en glassfiberspadehåndtak
  Ideer for Refinishing Tile Floors
  Kan du flate over en Pre-Fab dusjkabinett?
  Slik fjerner og erstatter Tile Grout
  Hvilken type isolasjon som skal brukes i kjelleren etterbehandling?
  Instruksjoner for installasjon av utskiftningsvinduer
  Tricks av Trade for Hanging Gips
  Hvordan kutte våt flis
  Hva er en Powder-Actuated Nailer?
  Sliding Compound Miter Saw Safety
  Hvordan bli med to soverom
  Hvordan lage et betonggulv
  Slik installerer du fliser rundt et badekar
  Hvordan kan jeg sette gips på kjellerbetongblokker?
  Tilpasset dusjinstallasjon
  Hvordan opprettholde bærekraftighet: Del 19