Slik isolerer du en betongplate

Slik isolerer du en betongplate 

1. Legg et lag av caulk rundt utsiden av platen hvor husholdningsfasaden møter fundamentet, eller hvor det blinker rundt dørene møter betongplaten. Ved å koble disse sømmer hvor materialene møtes er en måte å hindre at kald luft kommer inn i huset. Bruk et latexbasert isolerende skumforseglingsmiddel for spesielt store hull.

2.

Kontroller overflaten på platen for å avgjøre om det er nivå. Dra en utjevningsbjelke over platen overflate og merk høye eller lave områder.

3.

Nivå overflaten på platen ved hjelp av en betongkvern for å slipe opp stiger i platen. Fjern støv som er opprettet fra grinderen, og bruk deretter en konkret selvavjevningsmiddel for å fylle eventuelle dips i platen. Bland blandingen i henhold til produsentens instruksjoner og plasser den i noen dips i platen. Sprøyt forbindelsen med en trowel. Forbindelsen vil nivåere seg med den omkringliggende overflaten av platen når den kurerer. La stoffet kurere for Tiden anbefales i produsentens instruksjoner.

4.

Rengjør betongens overflate helt og fjern all smuss eller rusk. Bruk en pH-balansert rengjøringsmiddel på betongen for å fjerne smuss. Hvis det er olje til stede, bruk en kommersiell betongfettbeholder for å fjerne oljen helt før du fortsetter.

5. Legg et lag med 6-mils polyetylenplater over overflaten av platen . Unroll arkene slik at kantene overlapper med seks inches, og arkene stiger opp veggene fire inches. Tape sømmene på arkene ved hjelp av glassfiberbånd og fest arkene til kanten av platen, ved hjelp av caulk for å forhindre at arket glir. Skinnene skaper en dampbarriere mellom kryssfinerens undergulv og betongen, noe som reduserer fuktskader.

6.

Dekke overflaten av platen med plater av stivt skum. Legg et kvart i tomme mellomrom på kantene av platene når du legger arkene. Kutt arkene slik at de passer med en verktøykniv og tape sømmer der skumarkene møtes ved bruk av glassfiberbånd.

7. Legg halvtimetall av kryssfinerplater på skumlaget. Plasser arkene slik at de ligger over skumarkets linje, og løper 90 graders vinkel fra den retningen skumplaten ble plassert på. Legg et gap på en kvart gap mellom laken av kryssfiner og et halvt tomme mellomrom mellom arkene og veggene.

8. Legg et andre lag av kryssfinerark oppå den første, løper vinkelrett på det første laget av kryssfiner og overlapper hullene i det første laget. Fest de to lagene ark sammen med 7/8-tommers skruer.

Betongplater i kontakt med bakken har alle sammenhengende varme- og fuktighetsstyringsproblemer. Du er ikke helt forskjellig fra hjemmet ditt, og disse problemene kan ikke bare føre til kaldt betonggulv, men et tap i energieffektivitet og økt mulighet for fuktighetsrelatert skade. For å redusere vanskeligheter med varmetap og fuktighet, kan du isolere en betongplate. En isolasjonsprosess du kan bruke består i å legge en kryssfiner undergulv over betongplaten mens du legger et lag av caulk rundt kantene på platen. Ved å isolere platen, oppretter du en barriere som holder varme og fukt ute, sparer i oppvarmingskostnader og utvider levetiden til platen.

Andre artikkelen

Slik Keramisk Tile En Bad Dusj
Hvordan kutte PVC-ark
Hvordan fjerne plast tapet
Hvordan lage en badekar med EP-akrylfarge
DIY Isolert Loft
Hjem forbedringer som øker eiendomsskatt
Slik fjerner du bakgrunnsbilde fra et Wall Board
Betongfinish alternativer
Slik installerer du et baderomsutløpsventil i et tak
Slik viser du hvor mange firkanter du trenger for helvetesild
Billig Kitchen Remodeling Ideas
Gulvmaling Slipingstips
DIY Wall Niche
Slik installerer Commercial Garage Flooring
Slik kjøper du en vindturbin til hjemmebruk
Hvordan Remodel et kjøkken eller bad på et lavt budsjett
Forskrift for baderom
Informasjon om hvordan man bygger et lite telt tak til veranda
Løsninger for ingen skap
Hvordan reparere Parkett Oak Wood Flooring