Slik installerer du en glassfiberdusj i en eksisterende dusj

Slik installerer du en glassfiberdusj i en eksisterende dusj 

1.

Fjern eksisterende dusjgulv. Hvis eksisterende dusjgulv er laget av flis, bruk et verktøykniv eller meisel holdt i 45 graders vinkel mot flisen og trekk håndtaket med en hammer for å bryte flisen fra mørtelbunnen. Fortsett ned til kobberpannen, løsne under pannen med verktøykniven og trekk den fri. Hvis den eksisterende dusjpannen og veggene er akryl eller glassfiber, fjern først dusjmuren først ved å løsne dem med en verktøykniv og dra dem fri, skru deretter av og fjern pannen.

p> Fjern de første par fliser over dusjgulvet i en flislagt dusj. Velg en komplett fugemasse for å gjøre ominstallasjonen av flis lettere, og brett flisen bort fra bakplaten med verktøykniven og hammeren. Fjern all mørtel, men vær forsiktig så du ikke skader eller ødelegger bakplaten.

3.

Klargjør overflaten på dusjgulvet for å motta dusjen. Bruk en 30-lb. taktekkmatte, eller selvklebende bakside for å utjevne eventuelle uoverensstemmelser i dusjgulvet. Denne samme takmatten skal også dekke bunnen flere tommer av dusjmuren for å gi en vanntett tetning. Hvis produsenten anbefaler støtte til dusjpannen, kan du lage en knust mørtel fra en del Portland sement til fem deler fuktig sand, slik at den tørker og knuser den til konsistensen av oppkjørselenstein og lager et lag under dusjpannen for støtte.

Plasser dusjpannen på det tilberedte dusjgulvet, og rør opp avløpene.

5.

Installer dusjavløp. Hvis dreneringen leveres med glassfiberpannen, følg produsentens instruksjoner. Hvis du bruker en separat avløp, installer du dreneringen i to stykker ved å plassere interiøret først og skru opp toppen ned i dusjen.

6.

Skru dusjpannen direkte inn i trepinnene på dusjmuren for å feste pannen på plass.

7.

Bytt glassfiberveggene av dusjen, eller erstatt de manglende brettene av fliser. Legg et 1/8-tommers mellomrom mellom flisene og toppen av dusjen, ikke fyll denne plassen med caulk. Fiberglass dusjvegger kommer ned over toppen av

Tips og advarsler

 • Hvis limet i eksisterende glassfiberdusj eller panne motstår fjerning, bruk en varmepistol eller hårføner til å varme og Løsne limet fra ryggen.
 • Ved flislegging av veggene, ved å bruke en flis på flis plassert rett bak glassfibergulvet og oppover oppover om 6 tommer kan det skape en mer vanntett tetning. Noen glassfiberdusj panner vil komme med en flis flis; I dette tilfellet må du følge produsentens instruksjoner.
 • Ikke prøv å kutte eller bytte glassfiberdusjen, dette kan føre til at pannen knuses og blir ustabil. Hvis pannen ikke er riktig størrelse, Ikke prøv å endre det på noen måte.
 • Installere en glassfiber dusjpanne kan ha mange fordeler for villaeiere. En glassfiber dusjpanne akkumulerer mindre smuss og fuktighet enn en flis dusj gulv, er tilgjengelig i flere størrelser og konfigurasjoner og kan til og med inkludere en pre-molded benk. Installere en glassfiber dusjpanne i en eksisterende dusj kan gjøres enkelt med bare noen få skritt for å sikre en skikkelig og vanntett passform.

  Andre artikkelen

  Boy Bedroom Remodeling Tips
  Slik installerer du Crown Molding ved hjelp av en Coping Saw
  Hva er mursteinfinérkonstruksjon?
  Hva er eksponert Aggregate?
  Hvordan bygge grønne hjem i Arizona
  Slik installerer du Foyer
  Slik installerer du dusjpaneler
  Slik installerer du en innendørs steinmur
  Slik Tile Wooden Trapper
  Hvordan bygge en vanntett fliseredusj
  DIY polyuretanskum isolasjon
  Hvordan oppgradere og remodel en murstein peis
  Forskjell mellom Wood Burning u0026 Pellet Stoves
  Slik legger du klinkergulv for en veranda
  Slik bruker du aluminiumsbetongformer
  Hvordan bli med to soverom
  Installere Keramisk Tile Over Betong
  Slik borer du med en murbit
  Slik isolerer du en betongplate
  Hva er fordelene med treskruer?