Slik installerer du en dobbeltsekk baderomsvaske

Slik installerer du en dobbeltsekk baderomsvaske 

1.

Mål området der vasken skal installeres. Hver vask vil trenge minst 20 tommer i seg selv, og måle utover 10 tommer på hver side fra senterlinjen i vasken.

2.

Fest vasken til deres base. Hvis dette er et forfengelighetskonstruksjon, skal bordplaten først installeres, og vasken festes med en limpenn og de medfølgende monteringsklippene.

Sokkel og vegghengde vasker skal festes til veggen ved å bore i en stud og bruke en skrutrekker til å forankre dem på plass.

3.

Koble opp vaskenes avløp ved først å sette kranene på plass og slippe avløpsslangrørene for kranene i vasken. Pop-up avløp vil ha en krage som sitter rundt kanten av dreneringen, på toppen av et forsynt stykke skum. Trykk hardt på kragen og sett det i skummet når du plasserer avløpsslangrøret i vasken.

4.

Fest tappekranens popupstang til haleøret av dreneringen ved å sette stangen gjennom hullet som er tilveiebragt på den flate enden av dreneringsrørets forlengelse.

5.

Fest avløpet til avfallsrøret ved å skru det inn i plasser og fest avløpsrøret på veggen, stram hele aggregatet med rørnøkkelen. Kjør vann i vasken for å teste forbindelsen og kontroller for lekkasjer.

Dobbelt forfengelighet og doble vasker kan øke både visuell appell og funksjon av baddesignet. Som bad får mer bruk enn noensinne, bestemmer flere par om å installere dobbelseng forfengelighet og vasker. Ved å installere doble vasker i baddesignen bidrar det også til å holde badet organisert dersom hver ektefelle har en tildelt vask.

Andre artikkelen

Slik Refinish Cultured Marble countertops
Mursteinssikkerhet
Slik installerer du oppvarmet flis
Slik sur-flate gulv
Hvordan Pigtail Aluminum Wired elektriske uttak
Slik legger du laminatgulv i harde steder
Hvordan bygge en vinkjeller
Hvordan installere tregulv rundt steinpeiser
Slik opererer du en neglpistol
Alternativer til kjøkken benkeplater
Elektriske tresnittverktøy
Hvordan Mud u0026 Tape Gipsvegg hjørner
Slik monterer du bevegelseslys
Slik identifiserer du asbestprodukter
Slik installerer Commercial Garage Flooring
Profesjonelt verktøy for Spray Foam Isolasjon
Slik installerer du en panne i en keramisk fliseredusj
Slik installerer du hardved på en betongplate
Slik beregner du betongmengder
Slik festes polykarbonatpaneler