Slik installerer du en bollevask i en betongbord

Slik installerer du en bollevask i en betongbord 

1.

Kjøp en undermontert skålvask. En undermontert vask er utformet for å bli montert fra under benkeflaten. Vasker som er bygget for undermontering, kommer med fabrikkklipp, maskinvare og en mal for å montere dem på undersiden av de fleste faste overflater. Materialet skal samordnes med betongblandingen og finishen. Mange designere foretrekker å bruke rustfritt stål vasker nesten utelukkende når de monteres i betongbenker fordi synkene kan synlig blandes godt med de fleste kraner --- forlater mindre for å distrahere øyet fra betongbenken.

2.

Bruk vasken malen som følger med vasken for å spore en oversikt over vaskehullet på bunnen av betongbenken. Vanligvis er dette et 1/2-tommers sementbasert backerboard-materiale. Den beste måten å installere en undermontert vask i betong er å helle benken for å passe til vasken. Utsikten fra malen vil lede formenes fabrikasjon for å danne riktig åpning for den valgte vasken.

3.

Monter vaskeformingen. Ved å bruke en skuminnlegg med lukkede celler anbefales det å utføre et tomrom i betongen til vaskenåpningen hvis en er tilgjengelig. Hvis en skuminnsats ikke er tilgjengelig, bøy masonitt rundt en serie blokkstøtter og lim på plass med en varm limpistol for å danne åpningen.

4.

Plasser de gjengede innsatsene for vaskemonteringsskruene. De fleste undermount vasker er klippet til undersiden av disken med små stykker av slotted metal. Disse klippene er utformet for å ta en leppe på vasken og holde vasken tett til undersiden av disken. Gjengede kvinnelige innsatser må legges inn i betongen når den helles. For å oppnå dette, bor du bare hull gjennom bunnen av benkeplaten på de stedene som er angitt på vasken. Sett de gjengede innsatsene på plass og fest dem med skruer gjennom hullene du bare har boret. Når betongbenken blir hellet, vil disse innsatsene være innebygd solidt på plass.

5.

Klargjør bunnen av skjemaet som skal fjernes. Bunnen av benkeplaten må fjernes når benken er hellet slik at vasken kan monteres direkte på bunnen av telleren. Bor hull inn i benkeplaten langs innsiden av vaskeskapet. Disse er i hovedsak perforeringer som vil lette å slå ut bunnen senere. Dekk hullene på hullene med maskebånd for å hindre at våtbetong drypper gjennom.

6.

Fjern skruene som festet de kvinnelige gjengene. Dette trinnet skal begynne etter at benken har blitt strømmet og helbredet i minst 24 timer.

7.

Fjern bunnen av benkeplaten fra nedenfor. Bruk en hammer og en meisel til å skjære ut bunnen i flere stykker langs perforeringene tidligere.

8.

Masker innsiden av betongvaskåpningen og toppkanten av vasken bolle. Påfør en perle av tetningsmasse langs undermontert vaskeflens og bunnen av betongtelleren.

9.

Trykk vasken opp i tetningsmidlet og fest den med festeklipsene og skruene som kom med vasken.

Ta av maskeringsbåndet, og du har fullført installasjonen av en bollevaske i en betongbøtte.

Tips og advarsler

 • Bruk alltid ordentlig sikkerhetsdrakt med beskyttelsesbriller.
 • Installere en bollevaske i en betongplater krever noe koordinering og planlegging under konstruksjon og installasjon av benkeplaten selv. Fra et designsynspunkt er skålvasker best egnet til å være undermontert ved montering i betongbenkeplater. Underbunnsvasker har en tendens til å fremheve de monolitiske egenskapene til benkeplaten ved å forlate en ring av eksponert benkeplate på vasken. Hemmeligheten til en slitesterk og vakker vaskeinstallasjon i betongplater er riktig planlegging. Etter noen få viktige skritt i benken vil installasjonsprosessen sikre en slående vaskeinstallasjon som skal bygges for å vare.

  Andre artikkelen

  Tips om å sette opp stolskinner
  Egenskaper av Cedar u0026 Pine Wood
  Installere Slate Wall Tile
  Gulvbeleggverktøy
  Hvordan bygge et røykhus for å gjøre jerky
  Screened-In Porch Design Ideas
  Patio Dørlås Typer
  Programmer for lavkarbonbygninger
  Gjør det selv Stone Peis Mantle
  Slik installerer du flisbelegg
  DIY PEX klemmer
  Slik kobler du et gassområde til gassforsyningen
  Hvordan legge fliser og grout
  Slik installerer du 2X2 fliser i dusjen
  DIY: Porch Ceiling
  Hvordan bygge Curbing Forms i Betong
  Monteringsanvisning for stålrør
  Hvilke typer materialer brukes til å lage broer?
  Hvordan å bremse en plater blinker
  Masonry Peis Design Ideas