Slik installerer du en Pergola

Slik installerer du en Pergola 

Undersøk Pergola-settet

1.

Kontroller pergola-settet ditt mot settets delliste for å sikre at alle listede deler er inkludert i settet. Grupper alle like deler sammen. (For eksempel bør pergolaens innlegg legges sammen på ett sted, mens strålestrålene skal gå i en annen.)

2.

Mål hver del for å sikre at det er riktig størrelse. Undersøk hvert innlegg og bjelke for å sikre at alle forborede hull for vognboltene, orkanklemmene og ankerboltene er riktig plassert.

3.

Finn ut om pergolaen er utformet for å forankres av stolpene i bakken eller med metallankre.

4.

Mål fotavtrykket på pergolaens siste hvilested, og merk plasseringene for ankrene ved å hælde sirkler mel er mer miljøvennlig enn sprøytemaling når den brukes over jord og vil ikke etterlate permanente flekker i betong eller på terrassebord.

Ankerpergolaer med støtteinnlegg

1. < / p>

Mål lengden på støttepostene. Hvis pergolaen skal forankres i bakken med innleggene, bør de være en fjerdedel lengre enn pergolas slutthøyde. Dette skyldes at innleggene vil bli sunket i grunnen opp til en fjerdedel av deres totale høyde.

2.

Grav fire innleggshull i bakken som måler det samme dybde som en fjerdedel av innleggets lengde. Hell grus inn i innleggshullene til en dybde på 2 tommer. Sett inn de nederste endene av stolpene i bakken og fest dem oppreist med 2X4 plater. Forsikre deg om at innleggene er oppreist ved hjelp av en snekkerens nivå.

3.

Bland sementet med vann til det er konsistensen av en slampai. Hell sementen i innleggshullene og la det herdes og helbrede.

Ankerpergolaer med metallankre

1.

Grav et hull i bakken som måler en fjerdedel så dypt som lengden

2.

Bland sementet med vann til det er konsistensen av en slampai. Hell sementen i innleggshullene.

3

Legg ankerboltene i toppen av sementet slik at boltene strekker seg opp fra sementet. La sementen herdes og kurere.

Skruverktøyet anker på ankerboltene når betongen har herdet. Fest innleggene til metallanker ved hjelp av tappebolter fra pergola-settet.

Monter pergola ved å løfte bjelker på plass på Løft sperre over bjelker. Slå dem på plass langs forsporingsspor og fest på bjelker ved hjelp av treskruer og orkanfester.

h4> Tips og advarsler

 • Pergola-innlegg kan installeres på treverk ved å feste en pyntankerplate direkte på dekkens overflate med treskruer. Pergola innlegg kan installeres på en betong gårdsplass ved å bore hull for ankerbolter inn i betongen og skrue ankerboltene inn i betongen.
 • En pergola er et populært prosjekt for bakgården fordi det har et bredt spekter av applikasjoner, fra å skape rammer for et uteservering for å gi skygge for et dekk og støtte for klatring planter som roser eller vinstokker. Mens noen byggere velger å bygge pergolaer fra bunnen av, er det også en rekke sett som kan kjøpes. Produsenter av disse kitene selger dem med forhåndsmetrukket og pretiltre- eller vinylbrikker som er inkludert for å måle og kutte ut av pergola-konstruksjonen. Alt byggeren må gjøre er å legge pergola sammen og installere den i bakken.

  Andre artikkelen

  Typer av dusjvegger
  Hvordan unngå å miste penger på et hus salg
  Ideer for kjøkkenforlengelser
  Slik bruker du en pulver-aktivert neglpistol
  Den beste måten å skjule høyttalerledninger på
  Hvordan å blande ulike typer tre gjerde
  Kran og vask Installasjonsverktøy
  Slik Hang Barn Dørspor
  Hvordan å pusse betong murstein
  Små baderomsbelysning ideer
  Slik endrer du en rustfritt stål vaskefarge
  Slik installerer du Wicanders Cork Flooring
  DIY: Porch Ceiling
  Gjør det selv design for en Wood Park Shelter
  Slik installerer du Tile Products
  Hvordan å fullføre kjeller gulv
  Hvordan bygge en Cedar Cloth Closet
  Slik installerer du en keramisk dusj
  Gjør det selv Patio Finishes for eksisterende betong
  The History of Cavity Wall Insulation