Slik installerer du Pre-Hung utvendige doble dører

Slik installerer du Pre-Hung utvendige doble dører 

1.

Begynn med å foreta en forhåndskontroll av den grove åpningen. De to veggtappene på hver side av åpningen, kalt 'trimmere', skal være loddrette og parallelle.

Kontroller åpningen med en byggers nivå som begge sider er plumb og toppteksten er nivå, Mål deretter horisontalt mellom de to sidene øverst, midtpunkt og bunn for å sikre at sidene er parallelle. Kontroller trimmene 'ansikter med en firkant for å sikre at de er firkantede til den tilstøtende veggen.

Hvis trimmere er ikke plumb eller square, bruk en pry bar for å justere trimmeren ved å flytte den inn eller ut på toppen eller bunnen til plumb. Sett inn shims etter behov for å fylle et mellomrom mellom trimmeren og veggstøtten bak den, så spik gjennom trimmeren og shims for å festes på plass.

2. Legg en 4-fot nivå på en pålitelig straightedge som er 2 inches smalere enn åpningen. Hvile begge på gulvet i åpningen. Hvis begge sider av åpningen er lavere enn den andre siden, skyver du glidelås under rattet for å justere det til nivåets boble er sentrert. Bruk alltid to skiver, en fra hver side, for å holde det vinkelrette overflatenivået også. shims på midtpunktet av åpningen for å fylle et mellomrom som er igjen.

Fest disse shims på plass med 8 d ferdig negler. Dette vil sikre at dørkarmen støttes som nivå.

< p> 3.

Løft dørinnretningen i den røffe åpningen. Rør silen på enheten på gulvet eller skinnene som er installert i trinn 2.

4.

Koble midlertidig en treblokk eller skur under dørene hvor de møtes i midten. Plasser blokken mellom dørbunnene og hulet som støtte under installasjonen. Separasjonsrommet, referert til som 'avsløre' mellom dørene bør være lik og jevn. Hvis dørens midtre trimstøping, kalt 'T-astragal', er forhåndsinstallert, bør avsløret være konsekvent og ca 1/8 tommer til 3/16 tommer fra topp til bunn.

Bruk en sperre for å skifte dørkarmenheten i veggåpningen for å få mellomrommet mellom dørkarmen og veggrammen lik på begge sider. Plasser rammen slik at den indre overflaten av rammen er flush med den tilstøtende innerveggflaten og sidene er plumb.

6.

Kontroller horisontal avsløring mellom toppen av dører og topp jamb. Den skal være jevn og 1 / 8- til 3/16-tommers bred over toppen av dørene. u0026 # x2028; u0026 # x2028; Om nødvendig, juster avsløringen ved å skyve opp den øverste jamben. Sett denne avsløringen og dørstikket ved å sette inn skur over toppen av sokkelen, begynner i midten og kjører en 8d spiker gjennom sokkelen og shims inn i topplysstrålen. Med shims på plass, kontroller at toppen jamb er rett og plan, og at avsløret er konsistent.

Dørkarmenheten skal nå være plumb på begge sider og nivå på toppen og herre. Bruk en innrammingstorg for å sjekke innvendige hjørner av jambsenheten, topp og bunn.

8.

Begynner på øverste hengsel på begge sider av dørkarmen, hengselstedet. Sikre på hvert sted med to horisontalt plasserte 8 d ferdige negler. Som shims er plassert, sørg for å opprettholde en konsekvent avsløre rundt omkretsen av dørene på alle sider. Kontroller også at jambet ikke er vridd og forblir firkantet til den tilstøtende veggrammen.

9.

Gjenta trinn 7 i bunnen av hengslene på begge sider av rammen. Kontroller jamb med byggemannens nivå for å sikre at det forblir plumb ettersom shims er installert.

10.

Gjenta trinn 7 ved de midterhengige sidene på rammen. < /p>

11.

Sekret toppen jamb ved å plassere shims på like avstander (omtrent 16 tommer fra hverandre) over topp jamb og 3 til 4 tommer fra begge de øverste hjørner. Igjen, vær sikker på for å opprettholde en konsekvent åpenbar plass over toppkanten over begge dørene.

12.

Monter eventuelle skruer i dørkarmen som er angitt av dørprodusentens spesifikasjoner. Shim som nødvendig for å opprettholde nivå og lik avstand til bunnen av dørene.

13.

Fjern midlertidig støtte installert i trinn 4 og sving dørene til åpen stilling. Fjern en av hengselskruene inn i hylsen fra hver av de øverste hengslene. Bytt ut disse originale skruene med 2 u0026 # xBD; -belagte dekkskruer i trimmeren på hvert hengsel. Dette vil forhindre sagging eller binding av dørene over tid. Pass på at de nye dekkskruene støttes av shims og tråkker trimmeren med minst 1 u0026 # xBD; tommer.

Hvis dekkskruene ikke samsvarer med mål eller hodestørrelse på de originale hengselsskruene, kan de settes inn bak hengselplaten.

14.

Bruk en liten håndsag eller nyttekniv til å trimme overflødige skiver som stikker utover dørkanten på begge sider av åpningen.

15. Bruk en rammekant for å verifisere at Innvendige hjørner av jambsenheten er firkantede. Bruk et nagelsett for å sette alle ferdig neglene som brukes til å sikre jamb og shim. Dørene og rammen er nå sikre og klare for trim, maskinvare og ferdig finish.

Tips og advarsler < / h4>

 • Prehung doble dørmonteringer er tung og tungvint å manøvrere. Det anbefales at du henter hjelp fra en hjelper under arbeidet.
 • Den vellykkede installasjonen av en utvendig pre-hengt dobbel dør enhet er et spørsmål om å sikre at enheten holdes plumb og square som den er sikret i plassert. Med denne metodiske tilnærmingen vil dørene gi mange års bruk og funksjonalitet for hjemmet.

  Forhengede doble dørmonteringer er tungt og tungvint å manøvrere. Det anbefales at du henter hjelp fra en hjelper under arbeidet. Sørg for å følge alle produsentens spesifikasjoner i håndtering og installasjon for å opprettholde produktgarantien.

  Andre artikkelen

  Slik sikrer du flytende granitt benkeplater
  Hus Siding Verktøy
  Ladder Jack Safety
  Slik Refinish Oak Hardwood
  Hvordan bruke fliser utenfor
  Slik fjerner du en Moen Dusjkran
  Gjør det selv Lett Betongbordsmaterialer
  Hvordan lage lydabsorberende paneler
  Slik setter du en saltfinish på betong
  Slik installerer du plastfliser
  Betongpoleringsteknikker
  Fakta om tett fiberfiberplate
  DIY: Garage Oppbevaringsplaner
  Granitt benkeplater
  Slik reface gamle kjøkkenskap
  Slik Tile Dusjvegger Step-by-Step
  Hva er hensikten med en japansk pagoda?
  Hvordan bygge et servantskapskapskap
  Hvordan bygge en gangvei med Precast Betong Molds
  Eik vs Hickory Wood Skap