Slik installerer du Cove Molding

Slik installerer du Cove Molding 

1.

Mål lengden på hver vegg med et målebånd. Lag notater av mengden av cove molding som kreves for hver vegg. Legg til 10 prosent mer støping til totalmåling for å regne for avfall eller dårlige kutt.

2.

Legg kuvert i rommet der det blir installert og la det akklimere for 24 timer. Dette bidrar til å holde materialet i ekspansjon eller kontrahering etter installasjon.

3.

Start på hjørnet av rommet lengst fra døren. Gjør en skjærvinkelsnitt ved 45 grader med en forsterkersag. Når du slår sammen i hjørnene med et andre stykke kuttet med motstående vinkler, vil støpningen gjøre en perfekt vinkelsamling.

4.

Bruk en studfinner til å finne veggstengene . Merk midtpunktet til hver stud med en blyant. Plasser merkene under hvor støpingen sitter, så det er lett å finne pinnene under installasjonen.

5.

Plasser det første støpegodset mot veggen ved det punktet der vegg og tak møtes. Hammer 1 1/4-tommers etterbehandling negler gjennom støping og inn i veggen stud. Legg en søm i hver stolpe for å holde materialet trygt mot veggen.

6.

Klipp neste støpegods med en motsatt 45-graders gipskutt, og installer den til neste vegg med negler slik at de to stykkene passer tett sammen. Gjenta denne monteringsprosessen på alle veggene i rommet.

7. Hammer i alle negler til de er helt innebygd i støpningen ved hjelp av et neglesett og en hammer. Fyll hullene med trefyller for å skjule spikerhullene. La det tørke helt (kontroller produktemballasjen for å finne ut hvor lang tid dette vil ta), og slip det jevnt med sandpapir.

8.

Lakk eller flekk på materiale som passer til innredningen av rommet ved hjelp av en pensel som er riktig dimensjonert for størrelsen på cove molding.

Tips og advarsler

 • Flekk eller maling støping før du installerer det for å gjøre det lettere å avslutte senere ved å bare røre opp nagelhullene.
 • Bruk øyevern og forsiktighet når du skjærer gjærene.
 • Coveforming har en konkav eller innadrundet profil og legger til en dekorativ berøring når den monteres horisontalt ved krysset mellom en vegg og taket. Det bidrar også til å skjule eventuelle feil, ledd eller detaljproblemer ved veggen og takkrysset. Standard gipskutt er tilstrekkelig til montering i de fleste rom. Ha en assistent tilgjengelig for å holde styrene på plass under installasjon og for å holde platene rett. Coveforming er tilgjengelig fra de fleste maskinvare- og boligforbedringsbutikker.

  Andre artikkelen

  Tips om å organisere små baderom
  DIY Dusjdør
  Hvordan lage loggmøbler og tilbehør
  DIY Engineered Wood Floor
  Slik festes Wood Trim
  Hvordan Stain Oak Trim
  Slik installerer du Spin-On-krage for HVAC-kanaler
  Slik bytter og matcher eldre 12 x 12 tommers keramiske gulvfliser
  Små Baderom Gulv Ideer
  Tips om lagring når du bygger et hus
  Typer av kabinett Hengsel Offsets
  Hvordan bygge dine egne trusser
  Hvordan bygge en dør casing
  Slik installerer du en dørpinne
  Hvordan installerer jeg et Kohler Escale Toalett?
  Slik monterer du en takvifte
  Hjemmelaget Masonry Tools
  Slik installerer du Trim på avrundede hjørner
  Hvordan lage mitt hus gratis
  Slik dekker du kjøkkenbenkene