Slik fyller du voids under en betongplate

Slik fyller du voids under en betongplate 

1. Bor minst fire hull gjennom platen på et punkt som er sentrert på tomrummet under. Bruk en borer utstyrt med en murstein for å bore hull på 1,5 tommer, og ordne hullene som gir deg tilgang til tomrummet.

2.

Koble en slange til en slabjacking pumpe, og kjør slangen til hullene som fører til tomrummet. En slabjacking pumpe er spesielt laget for å pumpe fyllmaterialet under betongplater og kan levere materialet raskt.

3.

Bland fyllmaterialet i en trillebørste med en spade. Kombiner en del Portland sement, en del flyveaske og to deler ren sand til fyllblandingen. Legg til et ekspanderingsadditiv for å forhindre at blandingen krympes under herdingsfasen etter at du har pumpet den i tømmene. Mengden tilsetningsstoff vil være avhengig av produsentens instruksjoner. vann mens du blander til fyllmaterialet er konsistensen til en tykk fugemasse.

4.

Fyll pumpen med fyllmaterialet og sett det til et trykk på 10 psi. Pump material gjennom slangen for å fylle tomrummet under platen.

5.

Bytt slangen mellom de borede hullene for å fylle tomrummet jevnt, da du vil beholde fyllingen materiale så høyt som mulig for å unngå å påføre trykk på selve platen, og øke den i prosessen.

6.

Slå av pumpen og fjern slangen når fyllmaterialet har nådd nivået av betongplaten. Tomten er helt fylt inn på dette tidspunktet. Bland en liten mengde betongmørtel og fyll hullene, og utjevn mørtelet til overflaten av platen med en trowel.

Tillat betongen å kurere til ferdigstillelse for tre uker.

Betongplater kan utvikle tomrom fra en rekke grunner, alt fra glidende jord under platen forskjøvet på grunn av mangel på riktig kompresjon, til vanerosjon sakte å vaske jorden bort over tid. Ulempene kan føre til svakhet i platen, forårsaker dyp i overflaten, vippe eller sprekker og brudd. Fylling av hulrommene er et spørsmål om å få tilgang til tomrummet gjennom platen og deretter bruke en pumpe til å legge et betongbasert fyllmateriale i det åpne rommet.

Andre artikkelen

Hvordan avslutte Crown Molding på Tile
Hvordan bygge en Cement Driveway
Programmer for lavkarbonbygninger
Grout Vs. Ingen Grout Bad Marmor
Hvordan kutte et hull for en dørknop i en metalldør
Hvordan lage et picnicbord
Typer av murvegger
Typer av Drill Chucks
Slik installerer du et kjøkkenvaskebunnskap
Slik isolerer du interne vegger
Pedestal Sink Vs. forfengelighet
Ideer for å redde et lekerom
Slik bruker du Keyless Chuck Drill
Hvordan å rengjøre en skitten grout verktøy
DIY Epoxy Paint
Hvordan å pusse betong murstein
Grønn oppvarming og kjølesystemer
Hvordan Trim Asfalt Shingles
Hvordan bygge et to-tier skap
Hvordan konvertere et hjem for å bruke solenergi