Slik fjerner du en benkeplate som har blitt limt til skapene

Slik fjerner du en benkeplate som har blitt limt til skapene 

1.

Slett av eventuelle apparater eller andre gjenstander du holder på toppen. Fjern skuffer og tomme skap om nødvendig for å gi deg plass til arbeid.

2.

Slå av vannet, fjern alle skruene som holder vasken på plass og fjern vasken. Hvis vasken limes til bordplaten, skyver du forsiktig en kittkniv rundt omkretsen av vasken.

3.

Kutt kappen mellom bakplaten og veggen med et verktøy kniv. Skyv putty kniven mellom veggen og bakplaten og bruk en pry bar å pry det av hvor putty kniven er satt inn. Prøv å pry backsplash vekk fra veggen på steder der det er en stud i veggen. Dette vil bidra til å forhindre skade på veggen bak ryggplaten.

4.

Fjern alle skruene som holder bordplaten på plass. Noen benkeplater holdes på plass med bare skruer, slik at du kan teste for å se om telleren din kommer opp når du har fjernet skruene ved å løfte den forsiktig.

5.

Skyv putty kniven mellom skapet og benkeplaten. Gjør dette uansett hvor det er lim for å minimere skader på skapene når du fjerner benkeplaten.

6.

Løft benkeplaten av skapet ved hjelp av en annen person. Hvis de fremdeles ikke vil komme av, bruk en prybjelke for å forsiktig tømme platen topper av. Plasser putty kniven mellom pry bar og toppen av skapet for å redusere skaden på skapet.

Tips og advarsler

 • Sten counter topper kan veie ca 600 pounds. Hvis du fjerner en steinbenk, må du ikke prøve å løfte den på egen hånd.
 • Hvis du fjerner benkeplater selv, kan det skade skaper. Installasjonsfirmaer er vanligvis forsikret for å dekke kostnadene ved slike skader, men forsikringen kan ikke dekke skaden du har på skapene dine.
 • Bytte utdaterte benkeplater kan omdanne et bad eller kjøkken nesten umiddelbart. Mens det generelt anbefales at nye benkeplater installeres profesjonelt, kan du spare penger på arbeidskraft hvis du fjerner bordplaten selv.

  Andre artikkelen

  Bygg en Pre-Slope Dusjpanel
  Fremgangsmåten for belegg i et plastpulver
  Slik monterer du Solid Oak Flooring
  DIY: Bygningsestimater
  Verktøy for skjæreflis
  Slik installerer du store fliser til en dusjmur
  Resirkulert glass benkeplater vs granitt
  Slik fjerner du antikke bakgrunnsbilder
  Hva er Carrera Marble?
  VVS design tips
  Slik Vanntett din Peis
  Wood Countertop Edging
  Hvordan demontere peis dører
  Hvordan trimme en bifold dør
  Informasjon fra MLS-nummer
  Hvordan rengjør mold i eiendomsgjenoppretting
  Slik installerer du Armstrong Gulv
  Instruksjoner for lasernivå
  Slik bytter du en Delta Bathtub Drain
  Hvordan unngå å miste penger på et hus salg