Slik bytter du metriske fotfeste til kubiske målere

Slik bytter du metriske fotfeste til kubiske målere 

Distinguishing mellom 'Metric Board Feet' og 'Thousand Board Feet'

Fordi 'metriske' føtter og tommer er uformelle enheter, har de ikke standardiserte forkortelser. Leverandører kan forkorte 'metrisk bordfot' til 'MBF 'Når man skriver ned figurer, men denne forkortelsen ikke er universelt akseptert. I mellomtiden ble en eldre amerikansk enhet kjent som' 1000 cubic feet 'ofte forkortet som' Mcf ', der' M 'brukt refererer til det romerske tallet for 1000. Etterfulgt av Denne populære tradisjonen bruker noen leverandører 'M' til å betegne '1000' når de refererer til brettfotene, slik at 'tusen brettfot' blir 'Mbf' eller 'MBF'.

Det er klart at størrelsesforskjellen mellom disse to enhetene (dvs. metriske og tusen brettfødder) er enorm. Så før du til og med forsøker å konvertere, kontroller du om enhetene faktisk er metriske brettfødder.

Konvertere metriske brettfot

Del av skjønnheten i metriske systemet er enkel som du kan konvertere lineære målinger til enheter av vo lume. I dette tilfellet bruker vi det faktum at 1 kubikkcentimeter er lik 1 milliliter. Fordi målingene av en metrisk bordfot er 2,5 cm ved 30 cm ved 30 cm, vet vi at volumet er 2.250 kubikkcentimeter, hvilket tilsvarer 2.250 mL eller 2.25 liter.

For å konvertere en måling i metrisk bordfødder til liter, formidler vi bare det med 2,25.

Konvertering av liter til kubiske meter

Hvis det er 100 centimeter i en meter må det være 10.000 kvadratcentimeter i en kvadratmeter og 1.000.000 kubikkcentimeter i 1 kubikkmeter. Hvis det er 1 ml volum i 1 kubikkcentimeter, inneholder 1 kubikkmeter 1.000.000 ml (1000 liter) volum. For å konvertere liter til kubikkmeter, må vi dele verdien med 1000.

Et eksempel på å konvertere metriske styreføtter til kubiske målere

400 metriske brettfødder (MBF) = 400 MBF * 2,25 liter per MBF = 900 liter < br /> 900 liter = 900 liter * 0,9 kubikkmeter.

Således '400 M.B.F. 'tilsvarer' 0,9 kubikkmeter '. I amerikansk tømmerindustri er en 'brettfot' en volummåleenhet som tilsvarer volumet av et treverk 1 fot med 1 fot ved 1 tommer (før tørking). For å forenkle handelen mellom amerikanske tømmerleverandører og land som bruker metriske systemet, brukes de uformelle enhetene av 'metrisk fot' og 'metrisk tomme'. Siden en fot (12 inches) er 0.3048 meter (30.48 cm), er en metrisk fot avrundet til en pen 30 cm lengde. Fordi det er 12 tommer i en fot og 30 cm delt med 12 er 2,5 cm, er en metrisk tommer 2,5 cm.

Andre artikkelen

Hvordan å remodel kjøkken benkeplater selv
DIY Isolerende et loft
Tregulv vs. Produsert tregulv
Hvordan fungerer Dow Solar Shingle?
Slik installerer du V-Cap Tile
Slik installerer du en håndklestativ på keramisk flis
Hall Bath Tile Ideas
Hvordan hente Cement i Ornamental Moulds
DIY Spot Weld
Slik installerer du betongblokkblokker
DIY: Slik fjerner du benkeplater
Teknikker for innramming av vegger
Hvordan Prime Wood Paneling
Slik bruker du Tar papir under sidespor
Hvilke skruer brukes til å feste tre til metall?
Hvordan feste huset wire
Hvordan Kutte Keramisk Tile Uten Tile Cutter
Corner kjøkkenvask ideer
Slik installerer du en takvifte fra toppen av A-Frame Home
Hvordan Grout Tile Med No Gap