Slik bygger du en vedlagt 16 X 20 Pergola

Slik bygger du en vedlagt 16 X 20 Pergola 

1.

Kjør to staver i bakken ved foten av bygningen like under, hvor pergola vil feste hjemmet. Tie en masons linje til en stav og plasser en L-firkant på bakken under linjen, slik at en stråle av torget er parallell med huset og en annen er vinkelrett. Slett mursteinens linje til en forhindring, og plasser hindringen at murerens linje justeres med L-kvadratet. Gjenta denne prosessen for den andre siden av pergolaen. Slå en murmesters linje til ytterligere to forhindringer, og plasser dem ved 20-fots-punktet på slutten av pergolaen. Bruk L-kvadratet for å sikre at hjørnene er perfekt 90 graders vinkler. Poenget der mursteinens linjer krysser er hvor innleggene dine vil legge ved.

2.

Mål dine 4X4 innlegg. Grav hull på de to kryssende mursteinene som er like dype som en fjerdedel av innleggene med innlegget ditt hull. Legg 2 tommer grus til bunnen av disse innleggshullene, sett deretter de to innleggene inn i hullene. Skyv innleggene oppreist med 2 x 4-tommers brett. Kontroller at stolpene er vertikale med tømrerens nivå.

3.

Bland sement i trillebår med vann fra en hageslange til sementet er konsistensen av en slampai. Bruk en trowel, overfør sementen til hullet i bakken. Tillat sementen å tørke og kurere før du fjerner 2X4-tommers bøyler.

4.

Mål og skjær tre av dine cederbrett slik at de er 16 tommer brede. Fest et av brettene dine til siden av ditt hjem som et ankerbrett med en hammer og negler. Styret bør være i nivå med toppen av dine pergola innlegg.

5.

Bor et halvt tommers hull, orientert mot ditt hjem, inn i midten av hvert innlegg. Bor lignende hull inn i enden av de to gjenværende 16-tommers brettene. Løft hvert brett til toppen av innleggene dine, og fest innleggene mellom brettene. Lenk brettene opp med stolpene slik at borehullene passer opp. Skyv en vognbolt mellom hvert sett av borehull og fest godt. Du har nå laget en stråle for pergolaen din.

6. Løft en av de gjenværende 2X4-kortene til toppen av bjelken og ankerbrettet til å bruke som sperre. tømmerplater skal ligge på toppen av bjelkene og ankre ankerbrettet. Vinkel bjelkene slik at de hviler på sidene på bjelken og fest dem til bjelker og ankerbrett ved hjelp av orkanfester.

En pergola bygget på bakgården til et hjem kan være et attraktivt og innbydende tillegg til ethvert landskapsarbeid. Når en pergola er festet til hjemmet, blir det en forlengelse av hjemmet selv. Vedlagte pergolaer brukes ofte til å dekke terrasser eller dekk, og på denne måten gir skygge og hjelper til med å kjøle solfylte dekk. En vedlagt pergola trenger også færre støtteposter og krever mindre arbeid for å forankre støttene enn en fullt frittliggende pergola.

Andre artikkelen

Veibeskrivelse for legging av flis
Hvordan kutte Lexan Windows
Tile Vs. Kompositt tregulv
Slik beskytter du metallverktøy
Modular Log Cabins i California
Definer et modulært hjem
Hvordan kutte et bad Betonggulv
Slik beregner du Backsplash Tile
Stil av baderom
Hvordan påføre Tile Sealant
Solar Power Assisted Houses
Marmorgulvbehandling
Slik installerer du gulvisolering
Slik borer du betong
Den beste måten å ta av tapet på tak
Slik måler du på dusjdørene
Slik legger du selvklebende gulvfliser i et bad
Hva er involvert i å installere etterspørsel varmtvannsberedere?
Hvordan sette fliser på betong
Residential taktekking alternativer