Slik beregner du solcelleffektivitet

Slik beregner du solcelleffektivitet 

1.

Beregn solpanelområdet ditt. Solpaneler arbeider ved å sole seg solenergi og konvertere den til elektrisitet. Det totale arealet av solcellepanelene vil bestemme mengden brukbar elektrisitet du kan skape fra solens energi. For å beregne arealet på solcellepanelene må du bruke en målerpinne til å måle lengden og bredden på det området du ønsker å sette solcellepaneler på. Multipliser lengdemålingen ved hjelp av breddemålingen. Dette vil gi deg solpanelområdet i meter.

Bruk gjennomsnittlig daglig solstråling per månedskart satt sammen av National Renewable Energy Laboratory for å finne kilowatt per time anslag. Bruk kartnøkkelen for å finne ut det daglige kilowattet per timepris for ditt område. Dette tallet representerer mengden kilowatt-timer du kan forvente å produsere per kvadratmeter hver dag, basert på månedlige gjennomsnitt.

3.

Flere dine daglige kilowatt per time estimat med sol panelområde beregnet i trinn ett. Dette tallet er mengden kilowatt-timer du kan forvente å motta fra solpanelene dine hver dag.

4.

Sammenlign de estimerte daglige kilowatttimene som er opprettet av solcellepanelene med Din daglige kilowatttid brukes. Ta en titt på en nylig energibrev for å se hvor mange kilowatt-timer du bruker i gjennomsnitt daglig. Sammenlign det antallet til mengden kilowatt timer om dagen solfangene dine ville skape. Hvis du lager et flertall av kilowatttimene dine med solcellepanelene, jobber de effektivt. Hvis du fortsatt vil kjøpe et flertall av din energi fra energiselskapet ditt, er det anslåtte området solcellepaneler ikke så effektivt for dine energibehov.

En stadig mer populær grønn-vennlig funksjon som huseiere har anskaffet de siste årene er tilsetning av solcellepaneler for å generere hjemmekraft. Å legge til en serie solpaneler på taket eller bakgården krever en investering på forhånd, men i det lange løp kan det spare deg for mye penger og hjelpe miljøet. For å sikre at denne investeringen vil være verdt for deg, kan du beregne solpanelets effektivitet.

Andre artikkelen

Hvordan Spray Latex Paint Bruk en HVLP Sprayer
Slik fjerner du limt keramisk flis
Door Jamb Trim Installasjonstips
Fiberglass Drywall Tape Fakta
Hvordan Skrue Studs i en Block Wall
Slik bruker du granittfliser til benkeplater
Hva er en dørdeksel?
DIY: Keramisk Tile Backsplash
Hvordan installerer jeg en takvifte i et 1850-talls gårdshus?
Isolasjonsalternativer for en hulmur
Hvordan måle en dørpinne bredde
Slik konverterer du 14 mikron til Mils
Komposittdekktyper
Spesifikasjoner for UltraTouch Cotton Insulation
Slik installerer du Vinyl Baseboard Trims
Hvordan rengjør mold fra Green Pine
Hvordan male Wooden Kitchen skap
Ark Gulv Vs. Tile Flooring
Er Composite Decking Slippery om vinteren?
Slik Refinish Oak Hardwood