Residential Solar System Design og Installasjon

Residential Solar System Design og Installasjon 

Design

Først må du avgjøre hvor godt din eiendom er til å produsere solenergi, samt hvilke typer installasjoner som skal fungere og hvor på eiendommen de kunne installeres. Dette kalles en nettstedundersøkelse. Hvis boligen allerede er bygget, bestemmer en siktundersøkelse hvilke typer installasjoner som skal være effektive med strukturens spennende design og hvilke endringer som må gjøres til strukturen for å forberede den til en solinstallasjon. Dette kan variere fra ytterligere støtte på taket for solpaneler for å bare sørge for at det er en minimal varmefluksjonsfaktor i hele huset. Også når stedundersøkelsen er ferdig, vær nøye oppmerksom på plasseringen av hindringer, som trær, og hvor mye de vil forstyrre med solens eksponering Du kan bestemme interferensen ved å sammenligne azimut- og hevingsvinklene til hinderet for et solskilt for ditt område. Vinduets orientering er en annen viktig faktor for å designe solsystemet. Ta en nøye oversikt over de sydsestrømsorienterte vinduene dine og eventuelle hindringer som påvirker solens eksponering.

Når du har en god ide om hvor mye sollys eiendommen din kommer og hvilken plassering på t Hans eiendom vil være optimal for solinstallasjoner du kan begynne å designe. For å gjøre dette må du estimere dine energibehov. Beregn hvor mye tid per dag du bruker alle apparatene dine, inkludert lyspærer, og avgjøre hvor mange kilowatt per dag du må produsere. Dette gir deg en ide om hvor mange solpaneler du trenger og hvor stor batterilagring skal være. Anslå også antall liter varmtvann du bruker per dag.

Installasjon

Først vil du ta vare på dine elektriske behov. Høyeffektive solcellepaneler produserer rundt 175 watt. Disse må installeres hvor de får maksimal solens eksponering, eller de vil ikke produsere maksimal mengde strøm. Solpanelene må kobles til en batteribank for strømforsyning, og du bør kunne lagre nok strøm til å møte dine energibehov om natten eller på en overskyet dag. Hvis din lokale strømleverandør tillater at din solinstallasjon kobles til rutenettet for tilbakemelding, må du sette systemet opp på denne måten. Dette gir deg tilgang til rutenettet i nødstilfeller, men vil også gi deg mulighet til å mate din overproducert grønn energi tilbake i rutenettet slik at andre kan bruke til en fortjeneste.

Du kan også møte dine romoppvarming og vannoppvarming med sol. Solvarmeovner er i utgangspunktet solvarmeinnsamlere med rør som løper gjennom dem. Vannet oppvarmes av solen når det passerer gjennom rørene og blir så avsatt i varmtvannstanken. Dette er en enkel installasjon, men det krever en god plass. Det tar en 4-fots med 9-fots samler for å varme en 82-gallon tank. Solar romvarme fungerer gjennom nesten den nøyaktige prosessen, men har noen større mangler. Solar-romvarmere kan bare varme små områder, og hvis du kan produsere nok strøm med solcellepanelene for å gi sentralvarme, bør du. Å designe et solsystem for hjemmet ditt krever mye planlegging og en ganske stor innledende investering. Et godt utformet system kan imidlertid betale seg raskt, spesielt hvis strømforetaket vil kjøpe overproduksjon, og vil gi deg roen til å ha et bærekraftig hjem. Designfasen er den viktigste. Når systemet er designet, er installasjon bare et spørsmål om albuefett.

Andre artikkelen

Hva er valnøttfiner?
Forskjellen mellom en Gable Vent u0026 a Ridge Vent
Hvordan å varme et bad gulv
Hvordan å bryte et betong gjerdet
Hvorfor er elektriske ledninger laget av kobber?
Slik Caulk en dusj Pan
Typer av håndboringer
Home Carpet Farge Instruksjoner
Lagskrueinformasjon
Hvordan kutte Clay Roof Tiles
Slik installerer du Harmonics Laminatgulv
Hvordan Stiv Foam Board Isolasjon
Hvordan tegne en garasje
Hvordan ramme for Cement Steps
Hvordan male kjøkkenenhetsdører
Slik fjerner du en festet speil
Hvordan lage en River Cane Raft
Slik bruker du kornfyller på eikskap før du maler
Wire Cutters u0026 Safety
Hvordan Grout Slate Gulvfliser