Polert Betong Gulv Installasjon

Polert Betong Gulv Installasjon 

Verktøy og materialer

Betonggulvpolere er ekstremt tunge. Ligner en oppreist støvsuger, de har tre rotorer på bunnen som roterer i forskjellige retninger. Rotorene har flere spor som mottar sliping eller polering av steiner; steinene er operasjonens magi. For ujevn betong kan du bruke slipestene, som er 60 grusbaner, til å utjevne gulvet. Deretter har du 80 til 320 grit polering steiner som produserer en glassaktig finish på dine betonggulv.

Du kan også få en mindre håndholdt polermaskin som du kan bruke rundt vegger og i hjørner. Du kan leie denne maskinen, så vel som den store poleringsmaskinen, fra en hvilken som helst maskinvarebutikk.

Du kan også farge betongen eller legge til dekorative funksjoner, som steiner, knust glass eller metallglass; Dette må imidlertid gjøres når betongen helles.

Endelig må du kjøpe poleringsblanding for det endelige poleringstrinnet. Denne forbindelsen bidrar til å gi en dyp, skinnende overflate. Kjøp forbindelsen fra verktøyutleiefirmaen hvor du har hentet verktøyene.

Nytt gulv

Hvis du henter et nytt gulv, kan du legge farge og dekorative gjenstander til gulvet for å gjøre ditt polerte gulv unikt. Legg steiner, knust farget glass og pulverisert fargestoff til våt betong før den er helt ut. Fullfør betongen på samme måte som vanlig betong, og følg polering anbefalinger.

Polering

Uansett om du har et nytt eller eksisterende betonggulv, vil dekorative tilsetningsstoffer som de som er tilsatt i hellingsprosessen bli utsatt for poleringsprosessen.

Begynn med 60 grit slipestene for å fjerne ufullkommenheter fra betonggulvet. Bruk 80 gritstein til å begynne poleringsprosessen. Som gris av steinene blir høyere - 120, 220 og 320 - begynner gulvet å skinne. For å oppnå en glasslignende glans, bruk gulvpolering sammen med gulvpolerer. Bruk en liten håndholdt poler til å polere områdene langs en vei eller i et hjørne. Når du har polert gulvet, må du holde den vokst gjennom årene for å beskytte overflaten. Polerte betonggulv er noen av de vakreste gulvene som er tilgjengelige for byggemarkedet i dag. De kan farges med forskjellige farger, og avsluttes med et dypt glassglans. Hvis du planlegger å polere dine egne betonggulv, bør du vite om materialene og teknikkene som er tilgjengelige for en vellykket prosjektgjennomføring.

Andre artikkelen

Fordeler og ulemper med travertin gulv
Slik installerer du Tile Over Lino
Slik kobler du et gassområde til gassforsyningen
Hvordan sette i Thomasville Hardwood Floating Floors
Hvordan forbedre betongstrinnene
Hvordan å bremse en plater blinker
Kant mellom fliser og tregulv
Slik installerer du en Prehung inngangsdør
Slik demonterer du Dewalt batteripakker
DIY Gulv Installasjon
Tips om oppsett og plassering for innfelt belysning for stuen
Slik installerer du en badviftekanal
Hvordan lage en tradisjonell mudhytte
Solid Wood Vs. Engineered Wood Floor
Hjemmelaget tre gjerde
Slik installerer du Vinyl Gulvfliser
Hvordan lage en ny vegg til å henge bakgrunnsbilde
Hvordan Bytte En Keyless Chuck på en DeWalt Battery Drill
Fakta om granitt og laminat kjøkken benkeplater
Hvordan kutte Onyx Tile