Marble Floor Vs. keramisk

Marble Floor Vs. keramisk 

Pris

Keramiske fliser, fordi de kan produseres, er vanligvis mye billigere enn marmor. Installasjonskostnader er også vanligvis mye billigere med keramiske fliser og installasjon krever ikke en ekspert. De fleste DIY-typer kan installere flisegulv på en helg.

Vedlikehold

Vedlikehold på keramiske fliser er også betydelig billigere og lettere marmorfliser må rengjøres og forsegles for å forhindre flekker omtrent en gang i året. Selv om brudd er mer sannsynlig med keramiske fliser, kan du erstatte dem ganske enkelt.

Bruk

Marmor er et mer slitesterkt materiale i motstand bryter, og på grunn av sine naturlige variasjoner, har det en tendens til å gjemme smuss lettere. Det er sagt at marmor er en porøs overflate som kan flekke, så det er nødvendig med årlig gjenvinning for å holde marmorgulvene vakker.

Sikkerhet

Marmorgulv har en tendens til å være veldig glatt når det er vått. Derfor anbefales det ikke å brukes på bad eller i boliger med mange barn.

Miljøhensyn

For enkelte hjemreparatører kan miljøhensyn være mer et problem enn for andre. Marmor er en natu ral stein, som noen hevder gjør det til et mer miljøvennlig materiale per definisjon, men det må også utvinnes og kan tømmes, noe som forårsaker litt miljøforringelse. Miljøvennligheten av keramikk avhenger stort sett av hvordan den ble produsert.

Se

Selvfølgelig, den største grunnen huseiere velger en gulvtype over den andre er det generelle utseendet og hvordan det passer inn i designet de prøver å oppnå. Marmor har en naturlig skjønnhet som kan forbedre verdien av et hus betydelig. Fordi gulv kan vare så lenge, kan den type gulv du velger, være en stor beslutning i ditt hjem og design. Marmor og keramiske fliser er begge gode valg, men hvilken som vil fungere bedre for deg, avhenger av din livsstil og ditt budsjett.

Andre artikkelen

En kostnadsjämförelse av benkeplater
Installasjonsinstruksjoner for bambusgulv
Hvordan male kjøkkenenhetsdører
Ulike 2X4 tretyper
Typer av støpeforming
Slik lokaliserer du Residential Sewer Lines i Seattle
Hvordan reparere dørfiner
Hvordan påføre Epoxy Gulv
Hvordan måle Laminat benkeplater
Hvordan male og Refinish Keramisk Tile
Sandstein og Forvitring
Typer av tre gulv for en tilhenger
Slik installerer du keramisk flis med lim
Typer skuff skuffer
DIY Epoxy Garage
Egenskaper av magnesiumlegering
Hvordan male Pine Wood Paneling
Hardwood Vs. Laminatgulv holdbarhet
Cat 246B Skid Steer Spesifikasjoner
Tips om installering av takrenner