Ideer for å legge Vinyl Tile

Ideer for å legge Vinyl Tile  Et billig og lett å installere alternativ, vinylfliser kan gå i nesten hvilket som helst rom i huset ditt. Ikke bare bare en flis ligner, vinyl fliser kommer i et bredt spekter av design. Noen ser ut som andre produkter, fra tregulv til linoleum, til standard, skinnende kjøkkenfliser. De er tilgjengelige i vanlige, lim-ned og selvklebende, eller skrell og pinne, varianter. Uansett hvilken type du velger, bør vinylfliser alltid gå på en jevn overflate for å unngå boblende og grove flekker.

På diagonalen

Hvis det er enkle, rette, firkantede titler, ser du ikke på deg , prøv å legge fliser på en diagonal for å legge et estetisk element til gulvet. Legge vinylfliser på en diagonal kan gjøre en iøynefallende forskjell, men krever bare litt mer arbeid enn å legge dem i firkant. Å legge vinylgulv på diagonalen måler en av flisene dine. Bruk et kritt ved å tegne et diagonalt rutenett på gulvet. Hver firkant skal ha samme størrelse som en av flisene dine. Når du er ferdig med rutenettet, dobbeltsjekke målingene dine og begynn å legge flisene dine, begynner midt på gulvet.

Ryggbrett

Hvis du vil ha et tradisjonelt utseende med kontrasterende farger, kan et rullebrettdesign bare være det ting. For å lage dette utseendet, velg to forskjellige typer vinylfliser, vanligvis en mørk farge, som for eksempel svart, og en lys farge, som hvit. Når du legger vinylflisen din, kan du alternere dem for å skape en tavle-effekt. For en mindre tradisjonell effekt, opprett et parkettgulv, et sjakkbrettklikk med vinylfliser som ligner tre.

Bland det opp

Hvis det ikke er tradisjonelt utseende, må du blande det opp og eksperimentere. Vinylfliser kan legg deg i nesten ethvert mønster. Så ta en titt på deg selv. Hvis du er skeptisk til å stikke vinyl til gulv på et innfall, eller du er redd det vil ta for lang tid, tegne et diagram over rommet ditt og skisser designet ditt før Du begynner. Spill med vanlige gulvdesignelementer, som grenser, eller jazz opp med noe mer karakteristisk, som striper.

Mindre fliser

Selv om vinylfliser vanligvis er tilgjengelige i 12-tommers firkanter, må du ikke hindre din design følelse av den størrelsen. Det tar litt tid og en stabil hånd, men du kan kutte vinylfliser i andre størrelser og til og med andre geometriske former, som rektangler eller trekanter. Bli kreativ, men vær realistisk. Mindre former kan ikke holde seg så godt og kan skrelle når du bruker peel-and-stick eller selvklebende fliser. Noen former, som konsekvent store sirkler eller hjerter, kan være for vanskelig å kutte ut av et vinylmedium.

På veggen

Gulvet er ikke det eneste stedet du kan legge vinylfliser på. Et utvalg av selvklebende fliser tilgjengelig, vinyl kan gå nesten hvor som helst, inkludert veggene dine. Lag en backsplash eller en en-of-a-kind headboard ved hjelp av vinyl fliser for utseendet du ønsker.

Andre artikkelen

Hvordan å reparere en skorstein flyte crack
Hvordan å skinne laminat skap
Slik installerer du Trex Deck-innlegg
Verdi av bygningsisolasjon
Hvordan lage en ytterdøråpning
Slik forsegler du MDF-kanter
Hvordan finne ut en kvadratfot på en garasje
Hvordan bygge et eget hus i landet med naturlige materialer
Hvor skal man begynne med laminatgulv
Hvordan bygge et billig hjem i Canada
Hvordan bygge et bølgete tak
Hvordan kutte keramiske fliser med en vinkelsliper
Kjøkken Ideas for en Center Island og Cherry Cabinets
Gjør det selv Gipsvegg Tekstur Teknikker
Slik installerer du glidende dusjdører
DIY produsert stein
Hvor brannbestandig er Adobe Construction?
Liste over verktøy for skjæring av baderomsfliser
Hvordan måle ytterdørene
Millwork Ideas