Hvordan velge en sandblaster

Hvordan velge en sandblaster 

1.

Bestem fôringssystemet for hver type sandblaster du vurderer. Den mest grunnleggende er et tyngdekraftsmatet system, hvor sand og andre medier trekkes inn i enheten på grunn av tyngdekraften. Trykte enheter inneholder mekaniske matere, som automatisk tvinger mer sand inn i sandblåseren for å erstatte materialet som er brukt. Trykk enheter har en tendens til å være dyrere, men er også mye mer effektive.

2.

Sjekk for hvilken type medium hver bruker. En sandblaster kan faktisk bruke medium som spenner fra knust glass til silika i stedet for tradisjonell sand. Sjekk miljølovgivningen i ditt område, da noen produkter som slagg eller silisium kan være farlige. Bestem hvilke applikasjoner du vil bruke din sandblaster for å finne det beste mediet for å dekke dine behov.

3.

Sammenlign våte og tørre sandblaster. Våte enheter spruter vann og sand mens tørre enheter bare spraytørke materialer. Ifølge 'Rental Management' magasinet er våte blåsere langsommere å bruke, men kan bidra til å minimere støv, spesielt i lukkede områder. Tørreblaster gir mye støv, men kan brukes raskere og effektivt.

4.

Bestem presskravene dine. Trykket på en sandblaster er vurdert i forhold til psi eller pund per kvadrat tomme. Ifølge 'Rental Management' behøver de fleste brukere 3.000 til 3,500 psi for oppgaver som fjerning og fjerning av maling.

Gjennomgå kraftkravene for hver enhet. De fleste sandblaster er drevet med en luftkompressor og vil bare fungere hvis kompressoren kan Gi nok strøm til sandblåseren. Kontroller trykkbehovene for hver enhet og avgjøre om luftkompressoren din vil være tilstrekkelig. Du kan h ave å velge en mindre kraftig sandblaster eller kjøpe en kraftigere luftkompressor for å få disse to enhetene til å fungere sammen.

6.

Kontroller kapasiteten til hver enhet. En enhet som kan holde 100 pounds av medium, kan brukes i mye lengre tid enn en 20 pund enhet uten å kreve påfylling. Vurder hvilke typer prosjekter du skal jobbe med og mengden medie som kreves for hver for å hjelpe deg med å finne den nødvendige kapasiteten.

7.

Vurder størrelsen, vekten og overførbarheten. Hvis du trenger å jobbe i trange områder, trenger du en liten sandblåsere, mens de som planlegger å sprenge store vegger, kan trenge en større enhet. Tenk på om du vil ha en ryggsekk-blaster for maksimal portabilitet eller et jevnt blaster med høyere effekt og kapasitet.

En sandblaster renser og gjenoppretter metall, betong eller stein. Den inneholder vann og / eller sandpartikler som blåses ved høyt trykk for å fjerne maling eller graffiti, polsk stein eller bare rengjøre og gjenopprette en overflate. Fordi de er ganske dyre, kan en sandblaster være en betydelig investering for mange kjøpere. For å finne den beste enheten for dine behov, vurder faktorer som fôrtype, medium, driftskrav og kapasitet før du kjøper.

Andre artikkelen

Hvordan remodel en kjøkkenbordet
Hvordan kutte kurver i granittkledning
Hva er involvert i å installere etterspørsel varmtvannsberedere?
Typer Gate Locks
Hvordan måle Crown Molding
Slik legger du en Backsplash til en Vanity Top
Hvordan bygge et stativ alene skap
Hvordan isolere en kjeller Joist
Slik bytter du en Backsplash
Hvordan legge nye fliser
Alternativene til Vinyl House Siding
Slik fjerner du forseglingsbelegg fra sement
Familierom Renoveringsideer
Hvordan legge rom til kjelleren billig
Hjemmelaget Bench Grinder Sanding Disc
Hvordan bygge et hus ut av resirkulerte materialer
Kjøkken Remodel sjekkliste
Hvordan kutte Lexan Sheets
Laminatgulvmaterialer
Hvordan sette isolasjon i kjelleren Eaves