Hvordan remodel et kjøkken og fritid rom

Hvordan remodel et kjøkken og fritid rom 

1.

Start med takområdet for å omforme rommet. Løft taket for å lage et hvelvet eller bretttak. Skjær tak taket ved hjelp av en sakkyndig snekker. Sikre vinkeljern til takstenger for å styrke takrammen. Monter innfelt belysning og gipsvegg taket. Rull teksturiserende fellesforbindelse på taket med en halv tommers tappevals.

2.

Fjern en vegg om mulig. Gjør kjøkkenet og stuen større ved å rive ut en tilstøtende vegg eller en vegg mellom kjøkkenet og et annet rom. Fjern forsiktig gipsvegget fra veggtappene og pry innramming løs i tak og gulv. Få hjelp av en snekker og prøv å fjerne vegger som ikke er bærende. Bærevegger holder vekten av huset.

3.

Frisk opp veggene og skapene. Raffinér kjøkkenskapene og legg til helt ny maskinvare. Kjøp nye skap hvis budsjettet tillater det. Bruk to-fire-fire tømmerbrett til å ramme en veggenhet. Bruk veggenheten til å holde mediespillere, DVDer og bøker. Bruk halvglans maling i en blek nøytral nyanse på veggene. Legg til kroneforming på toppen av skap eller takkant.

4.

Bytt innredning til nytt arrangement eller legg til stykker. Kjøp en ny sofa eller flytt spisebordet til et annet område. Flytte møbler eller legge til møbler vil i de fleste tilfeller gi et nytt trafikkmønster. Invester i skinnmøbler og tilbehør som er lette å rengjøre. Kjøp møbler med enkle linjer for å holde utseendet mer sofistikert.

5.

Bytt store kjøkkenartikler. Kjøp nye kjøkkenapparater. Installer en komfyr, refigerator og oppvaskmaskin i en annen farge for å få rommet til å bli revet opp. Legg også til nye benkeplater. Velg counter topper som ligner granitt eller stein for et high-end utseende. Sett vinylgulv i en litt annen farge eller et mønster. Et nytt gulv vil gjøre rommet ser renere ut. Hvis du forlater gamle gulv på plass, kan de nye endringene kaste bort.

Tips og advarsler

 • Når du fjerner gamle benkeplater, resirkulerer du dem. Bruk dem i garasjen eller kjelleren for arbeidsområdet.
 • Kjøp et nytt spillbord, installer en elektrisk peis eller sett ekstra lesestoler i rekreasjonsområdet for et bedre utseende. Skjul eller fjern alt rot for å gjøre plassen til å virke større.
 • Du kan ombygge et kjøkken og rekreasjonsområde som brukes til familieaktiviteter med et begrenset budsjett ved å velge viktige områder for å endre. Remodel plassen for å gjøre det virke helt nytt; Vær oppmerksom på å forbedre eller forandre hver fasett av området ved å oppgradere eller gjenvinne hva som er på plass. Gjør forskning: Besøk boliger, se på nettet og pore over designbøker. Velg alltid hva som virkelig gleder deg i forhold til å velge hva som er i vogue. Du er den som må leve med resultatene.

  Andre artikkelen

  Slik bestemmer du ventilens fjærhøyde
  Hvordan Grout Slate Gulvfliser
  Hvordan bygge et underholdningssenter i stedet for peisen
  Hvordan å remodel bad inventar
  Hvordan kutte skjemaer for å lage sementstrinn
  Hvordan å farge betong svart
  Slik installerer du en liten brennende brennende ovn
  Små bad Remodeling ideer
  Slik installerer du 16X16 Wall Ceramic Tile
  Hvordan bygge partisjoner i en kjeller
  DIY Tool Rack Ideas
  Slik installerer du keramisk flis på ujevne gulv
  Hvordan velge den beste type tre gulv
  Bærekraftige gulvalternativer
  Typer av utendørs maling
  Slik installerer du en aluminiumterskel
  Kitchen Range Hood Ideas
  Fordelene med bambusgulv over eik
  Grønne hjem oppvarming alternativer
  Slik identifiserer du et slipeskive