Hvordan installere gulv rundt dørrammer u0026 amp; Dørjambs

Hvordan installere gulv rundt dørrammer u0026 amp; Dørjambs 

1.

Bruk en prybjelke for å fjerne eventuelle grunnplanker i rommet hvor du installerer gulv. Fjern eventuelle negler som stikker ut fra baksiden av grunnplaten ved hjelp av et par spikerhåndteringsstykker for å kutte dem av spyle til brettet. Nummer baksiden av hvert stykke, starter med urviseren fra hovedinngangen for enkel installasjon etter at gulvet er installert.

2.

Fjern eventuelt gammelt gulv med en pry bar som nødvendig. Hvis den gamle gulvet er i god stand, og du har tenkt å installere den nye gulvet over det, hopp over dette trinnet.

3. Ta en liten del av det nye gulvet og legg det mot trimmen rundt døren. Hvis du har tenkt å installere en ny undergulv eller underlag, plasser du et stykke av materialet under den nye gulvet, så støt begge mot trimmen. Merk hvor den nye gulvet treffer trimmen mot døren.

4.

Klipp trimmen rundt døren ved blyantmerket ved hjelp av en flush-cut svalehale. Fortsett denne prosessen til alle vertikale trimmer er i riktig høyde for det nye gulvet.

5.

Mål mellom de to dørene på den bredeste delen og kutt et stykke gulv for å passe på jamb med en jigsaw. Hvis du bruker vinylgulv, bruk en verktøykniv for dette trinnet. Tile vil kreve en våt sag, og kan kreve flere stykker for å spenne avstanden mellom en tradisjonell dørramme.

6.

Overfør eventuelle innrykk på jamb til gulvbelegget ved å bruke en blyant. Skjær disse brikkene forsiktig ut, vær sikker på å måle flere ganger før kutting for å sikre en tett passform.

7.

Skyv gulvstykket på plass. Hvis du installerer tregulv, kan du bruke et gummiklippe til å trykke gulvet mellom dørkarmen på plass. Når du er fornøyd med passformen, bruk riktig metode for gulvtype for å feste den til underetasjen.

Tips og advarsler

 • Det er veldig viktig å ha en flush-cut svalehale sag eller lignende sagstype å kutte noen vertikal trim. Dette verktøyet gir deg mulighet til å lage et kutt som er veldig nært og parallelt med gulvet, noe som sikrer en passform uten hull når du installerer det nye gulvet.
 • Det kan være vanskelig å installere gulv rundt dørrammer og dørpjær hvis du installerer samme gulv i mer enn ett rom. Generelt bør du planlegge å kutte eller fjerne trim rundt døren for å passe til det nye gulvet. Deretter skal bunnene av gulv kuttes for å imøtekomme formen på strukturrammen og døren til døren. Selvfølgelig, hvis du overgår mellom to typer gulv ved døren, kan du alltid installere en dørgrense for å lage en ferdig søm mellom de forskjellige materialene.

  Andre artikkelen

  Hvordan Finne En Keramisk Teglvegg
  Definisjon av Transom Windows
  Instruksjoner for å bygge en halvvanns keramisk dusj
  Hvordan bygge en dekk veranda
  Hvordan byder jeg på Soffit for et hjem?
  Måter å varme med tre
  Hvordan å feste et tre tak
  Slik monterer du skap på en betongmur
  Slik bruker du metallveggskruer
  Wood Countertop Installasjonstips
  Hvordan å Reglaze en Clawfoot Tub
  Hvordan skrive en oversikt for et estimat av en boligforbedring
  Kablingsinstruksjoner for en Hunter Ceiling Fan
  Slik installerer du et skurtak over en veranda
  Slik installerer du 16X16 Wall Ceramic Tile
  Tørrvegg Estimerende Tips og triks
  Hvordan sette Wilton Band Saw Speed
  Hva er et modulært hus?
  Kostnad for maleri Vs. Siding
  Slik klargjør du en vegg i teksturert betong