Hvordan finne ut om en entreprenør har hatt klager mot ham

Hvordan finne ut om en entreprenør har hatt klager mot ham 

1.

Kontroller eventuelle klager på entreprenøren hos Better Business Bureau. Gjør dette ved å gå til byråets nettside og skrive inn postnummeret ditt. Klikk på oransje 'Sjekk ut en bedrift eller veldedighet' -knapp. Skriv inn navnet på entreprenøren og klikk 'Søk'. Hvis det har vært noen klager med Better Business Bureau vil du se dem oppført.

2.

Ta kontakt med statens avdeling for forbruksforhold eller forbrukervern for å spørre om klager på din entreprenør. Det eksakte navnet på avdelingen varierer etter stat. Finn din ved å gå til regjeringens nettsideportal for din stat, for eksempel www.ct.gov for Connecticut, og gjør et nettstedssøk etter 'forbruksforhold' eller 'forbrukerbeskyttelse' i søkefeltet på siden. Dette vil hente linken eller siden for forbruksforhold eller forbrukeravdeling. Klikk deretter på koblingen 'Kontakt oss' for å få et kontaktnummer.

3.

Registrer deg for en konto på et forbrukers gjennomgangsside, for eksempel Angie's List eller ViewPoints , for å se etter vurderinger eller klager på entreprenøren. Noen nettsteder, for eksempel Angie's List, krever gebyrer for en konto. Avgiften varierer avhengig av sted og er basert på postnummer.

Hvis du klarer deg for et hjemreparasjonsprosjekt eller nybyggingsprosjekt, trenger du en god entreprenør. Før du velger en entreprenør for prosjektet, er det en god ide å sjekke ut entreprenørens rykte. Å finne ut om en entreprenør har hatt klager mot ham, er en god måte å starte prosjektet på høyre fot.

Andre artikkelen

DIY Commercial Flooring
Hvordan bygge en Metal Post gjerde
Slik Weatherstrip et hus
Wet Saw Tips
Hvordan sette en tung øy på en flytende etasje
Slik installerer du Harmonics Flooring
Hva er de forskjellige typene motorsagkjeder?
Hvordan bygge et røykhus for å gjøre jerky
Attic Dormer Ideas
Informasjon om våtsager til fliser
Hvordan installere New Floor Tile uten å fjerne gamle
Hvordan lage et flisebadekar / dusj
Hva er farene ved å håndtere gammelt kreosotert tre?
Slik reface et tre kabinett
DIY VVS for en Baderomsvaske
Hvordan å refinfinere en glassfiber front dør
Verktøy for å fjerne linoleum
Hvordan å reparere en skorstein flyte crack
Slik bytter du skapdører og skufffronter
Cedar Siding Vs. vinyl