Hvordan finne ut hva landet var før mitt hjem var der

Hvordan finne ut hva landet var før mitt hjem var der 

Planleggingsavdelingen

1.

Finn kommunens administrasjonsbygning. Hvis du bor i en by, er det sannsynligvis rådhuset. område, det er sannsynligvis fylkeskommunen. Ring for å se om du kan avtale med Planleggingsavdelingen.

2.

Spør planleggingsavdelingen for en oversikt over den historiske bruk og betegnelser av landet på adressen din. Det kan hende du oppdager at landet hvor huset ditt ble bygd, pleide å være industrielt, landbruksmessig, en del av en større opprinnelige gård eller til og med en innfødt gravplass. De offisielle registre går vanligvis litt tilbake videre enn etableringen av kommunen.

3.

Ta kontakt med postene alene eller med den personen som hjelper deg. Spør om du kan lage kopier av postene på landet ditt.

Biblioteket

1.

Finn ditt bibliotek. Hvis det er en hovedavdeling, gå dit, du er mer sannsynlig å finne den informasjonen du trenger på hovedgrenen t Han på en satellittgren.

2.

Gå til den historiske delen, og se etter bøker om historien til ditt område.

3.

Se gjennom disse bøkene for informasjon om det generelle området i ditt hjem. Spør bibliotekareren om du kan lage kopier av informasjon som du finner.

Andre kilder til informasjon

1.

Kontakt ditt lokale historiske samfunn, hvis fellesskapet ditt har en. Dette er et utmerket sted å få historisk informasjon om ditt område.

2.

Se gjennom referanser i det historiske samfunnet, og snakk med en lokal historiker. Hun kan kanskje henvise deg til andre i samfunnet ditt som vet om historien til ditt hjem.

3.

Snakk med folkene du kjøpte hjemmet fra, og snakk med folk som har bodd i nabolaget lenge. De har ofte veldig interessante historier om historien til hjemmet ditt og landet.

Tips og advarsler

 • For å spare tid på linje, gjør avtaler til å møte folk eller bla gjennom poster. Det vil gi folk tid til å forberede materialet til deg.
 • Se på gjerningen din. I noen stater inkluderer gjerning informasjon om hvert salg av en eiendom.
 • Det er mange grunner til at det ville være nyttig å vite hva arealbruken var før hjemmet ditt var der. Kanskje jorda i hagen din ikke ser ut til å vokse planter godt, og du lurer på om det finnes kjemikalier fra tidligere industrielle anvendelser der. Kanskje du vil bygge en struktur på eiendommen din, men du vil sørge for at det ikke er et arkeologisk område som skal beskyttes. Det er mange steder du kan gå for å finne ut hva landet ditt var før huset ditt var der.

  Andre artikkelen

  Vegg- og gulvflisverktøy
  Hvordan bygge en tre ramme veggen
  Installere innfelt belysning i kjøkkenet gjennom loftet
  Epoxy Bathtub Repair Supplies
  Hvordan lage et hus eller rom
  DIY Kitchen Tile Backsplash
  Hvordan velge en Bordsaw Blade
  Slik installerer du fliser
  Cabin Builders i Minnesota
  Definisjon av Transom Windows
  VVS inspeksjon sjekkliste
  Hvordan bygge 6X6 dekk innlegg for Railings
  Slik installerer du keramisk flis over betonggulv med sprekker
  Fjerning av Graffiti Paint
  Kobberrør Vs. PEX
  Faser av en byggekontrakt
  Monteringsanvisning for Keramisk Hjørne såpefat
  Slik påfører du gummibelegg
  Marmor vs Solid overflate for dusjplass
  Hvordan kutte flisfliser