Hvordan finne billige moderne vanities for badet

Hvordan finne billige moderne vanities for badet 

1.

Gå til en nærliggende antikvitetsbutikk. Du vil kunne finne forfengelighet av forskjellige former og stiler som du kan kjøpe. Brukte vanities kan slipes og re-stained (for svært lite penger) for å gjøre det ser ut som nytt. Du kan til og med kjøpe en liten kommode for å bli en forfengelighet. Klipp bare et stort hull i toppen av kommode for å holde vasken og legg et speil til veggen over det. Du vil ha en unik vasken forfengelighet med rikelig med lagringsplass også.

2.

Kjøp lokal garasje og eiendomssalg. Kontroller lokale aviser oppføringer for hvor og når dette salget vil Du kan finne gode ting til svært lave priser. Tenk kreativt: Du kan slå et gammelt, utsmykkede skrivebord til en veldig kul og moderne forfengelighet for ditt bad.

3.

Besøk en bondebutikk. Mange bondebutikker liker å samle møbler fordi de kan ha god videresalgsverdi, selv om de er 'gamle'. En bondebutikk kan ha det du leter etter. Hvis de ikke snakker med de som arbeider i butikken. Bondebutikker håndterer mange forskjellige antikviteter og møbler samlere / selgere - de kan kanskje henvise til noen som har en forfengelighet.

Noen få endringer på badet ditt gjør at det ser raskt ut som om du gjorde en hel renovering. Redoing bad kan være dyrt, men med noen få triks, kan du holde badet ditt under budsjettet. Å endre malingen vil gjøre underverk i å omforme badet; Å legge til nye, oppdaterte inventar er en billig måte å forny et aldrende bad; og installere en ny forfengelighet vil gi ditt bad helt nytt utseende. For å spare penger, er det flere forskjellige steder som du kan finne ut til å finne en vakker forfengelighet for å fullføre baderomsoppdateringen.

Andre artikkelen

Flislegging over Corian
Hvordan å brenne nytt trykkbehandlet tre
Hvordan installere Cement Board i en dusj
Hvordan klippe rundt hull i flis
Hvordan Sammenlign Vinyl Siding til Cement Fiber Board
Slik fliser du en dusjkule
Tips om Caulking
Slik reparerer du en betongblokk
Liste over overvåkingsprogramvare for solenergi
Slik festes polykarbonatpaneler
Hvordan Lim Tile
Blander tynn-sett mørtel til benkeplater
Instruksjoner for betong benkeplater
Slik legger du et bad gulv
Hvordan lage en toskansk pergola
Instruksjoner for å legge laminatgulv
Hvordan bygge en hytte ved hjelp av alternative materialer
Hvordan kan jeg designe et lite soverom plass?
Asbest Avfallsloven
Hjemmelaget Masonry Tools